Dr. Barbara Sturm Discovery Kit cestovní set 7 ks

Dr. Barbara Sturm Discovery Kit  cestovní set 7 ks
3 592 3 090 16
3 592,- Kč

Původní cena: 3 090,- Kč


Hodnocení:


Dr. Barbara Sturm Discovery Kit cestovní set 7 ks z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Dr. Barbara Sturm Discovery Kit cestovní set 7 ks .

Detailní informace

DISCOVERY KIT DR. BARBARA STURM je dokonalým krokem k poznání klíčových produktů „molekulární péče o pleť" Dr. Barbara Sturm.Tato 7dílná sada produktů cestovní velikosti bude perfektně exfoliovat, hydratovat a opravovat vaši pokožku a dodávat zářivou #SturmGlow.Set obsahuje oblíbené miniatury v cestovní velikosti: Cleanser (50 ml), Face Mask (20 ml), Facial Scrub (20 ml), Hyaluronic Serum (3 ml), Face Cream (20 ml), Eye Cream (5 ml), Anti-Aging Body Cream (50 ml)Produkty jsou vhodné pro všechny typy pleti.Jak používat:CLEANSER - Před použitím d...ůkladně protřepejte, 1-2 pumpičky naneste do dlaní a pak krouživými pohyby masírujte pleť. Poté opláchněte vlažnou vodou.FACE MASK - Aplikujte minimálně dvakrát nebo třikrát týdně po čištění. Nechte masku působit 10-15 minut a nechte ji úplně vsáknout do pleti. Poté ji omyjte vlažnou vodou.FACIAL SCRUB - aplikujte 1-2x týdně. Použijte na obličej, krk a dekolt, jemně masírujte krouživými pohyby, poté spláchněte. Vyvarujte se okolí očí a úst.HYALURONIC SERUM - Kápněte jednu pipetu séra do dlaně a aplikujte ji na obličej. Jemně poklepejte na kůži. Počkejte, než se sérum vsákne a následně naneste pleťový krém. Skleněnou ampuli udržujte mimo dosah dětí.EYE CREAM  - Používejte ráno, aplikujte na kůži 1 cm od oka a na nadočnicový oblouk. Neaplikujte na pohyblivé oční víčko.FACE CREAM  - Aplikujte na dobře vyčištěnou pleť na obličeji, krku a dekoltu. Vyvarujte se okolí očí. Krém je vhodný pro denní i noční použití.ANTI-AGING BODY CREAM - Rovnoměrně naneste na celé tělo krouživými pohyby, dokud se krém úplně nevstřebá.

Produkt je výrobek značky Dr. Barbara Sturm ,distribuovaný s EAN kódem 4260521262905.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Dr. Barbara Sturm, Osobní péče Dr. Barbara Sturm, Kosmetika Dr. Barbara Sturm, Koupele a péče o tělo Dr. Barbara Sturm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dr. Barbara Sturm Discovery Kit cestovní set 7 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dr. Barbara Sturm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dr. Barbara Sturm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dr. Barbara Sturm Discovery Kit cestovní set 7 ks
Právě si prohlížíte...

3592,- Kč