Clarins Beauty Flash Peel peeling 50 ml - 20% sleva

-20%
Clarins Beauty Flash Peel peeling 50 ml
1 024 1 280 661
1 024,- Kč

Původní cena: 1 280,- Kč


Hodnocení:


Clarins Beauty Flash Peel peeling 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Clarins Beauty Flash Peel peeling 50 ml .

Zlevněné zboží

Péče o pleť s doplňkovými účinky pro okamžitou stimulaci prozáření pleti. Okamžitě je pleť krásnější a textura pleti je vyhlazená. Den po dni je pleť oživená a vypadá méně mdle, odumřelé buňky jsou odstraněny, pleť je obnovená a kvality mladistvé pleti jsou zachovány. Textura a vůně: Fluidní gel, který se velmi rychle vstřebává a zanechává vyhlazený efekt na pleti.Květinová a ovocná vůně s tóny magnólie a pivoněk. Kyselina salicylová rozpouští mezibuněčný cement a usnadňuje přirozený proces exfoliace pleti. Kyselina glykolová odstraňuje odumřel...é buňky a stimuluje proces obnovy pleti. POUŽITÍ Aplikujte večer 2 až 3 krát týdně). Naneste tenkou vrstvu na vyčištěnou pleť, vyhněte se očním konturám. Aplikační štětec se systémem ON/OFF nabízí optimální množství a rovnoměrnou aplikaci. Nechte na pleti působit 5 až 10 minut. Neoplachujte, následně naneste svůj oblíbený noční krém. Používejte ochranný faktor, pokud půjdete ven.

Produkt je výrobek značky Clarins ,distribuovaný s EAN kódem 3666057059896.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Clarins, Osobní péče Clarins, Kosmetika Clarins, Koupele a péče o tělo Clarins.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Clarins Beauty Flash Peel peeling 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Clarins a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Clarins najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Clarins Beauty Flash Peel peeling 50 ml
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1024,- Kč