BELLA HAPPY Baby pěna do koupele 400 ml

BELLA HAPPY Baby pěna do koupele 400 ml
149 149 1229
149,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


BELLA HAPPY Baby pěna do koupele 400 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BELLA HAPPY Baby pěna do koupele 400 ml .

Detailní informace

Pěna do koupele díky svým výjimečně jemným čistícím vlastnostem udržuje přirozenou ochrannou vrstvu pokožky i při častém koupání. Je mimořádně účinná a dobře pění. Vhodná také pro citlivou pokožku se sklonem k atopii. Složení: Aqua, Sodium, Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Lactic acid, Levulinic acid, Sodium Levulinate ,Glyceryn, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Olea Europaea Leaf Exctract, Panthenol, Allantoin, Citrid Acid, Sodium Chloride

Produkt je výrobek značky Bella Baby Happy ,distribuovaný s EAN kódem 5900516653064.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Bella Baby Happy, Osobní péče Bella Baby Happy, Kosmetika Bella Baby Happy, Koupele a péče o tělo Bella Baby Happy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BELLA HAPPY Baby pěna do koupele 400 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bella Baby Happy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bella Baby Happy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BELLA HAPPY Baby pěna do koupele 400 ml
Právě si prohlížíte...

149,- Kč