BELLA HAPPY Baby emulze do koupele 250 ml

BELLA HAPPY Baby emulze do koupele 250 ml
249 249 1982
249,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


BELLA HAPPY Baby emulze do koupele 250 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BELLA HAPPY Baby emulze do koupele 250 ml .

Detailní informace

Emulze do koupele pokožku myje a vyživuje. Díky svému složení bez obsahu vody vytváří jemnou ochrannou vrstvu, která chrání pokožku před ztrátou vody a škodlivými vnějšími vlivy. Zanechává pokožku promaštěnou a regenerovanou. Hydratuje a eliminuje také pocit suchosti a svědění. Zklidňuje podráždění. Je vhodná také pro citlivou pokožku se sklonem k atopii. Složení: Ethylhexyl Stearate, Isopropyl, Palmitate, C12–13 Pareth-3, Laureth-3, Prunus Amigdalus Dulcis Oil, Octyldodecanol, Canola Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, PEG-8 /Toc...opherol/As­corbyl Palmitate/Ascorbic Acid/Citric Acid

Produkt je výrobek značky Bella Baby Happy ,distribuovaný s EAN kódem 5900516653033.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Bella Baby Happy, Osobní péče Bella Baby Happy, Kosmetika Bella Baby Happy, Koupele a péče o tělo Bella Baby Happy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BELLA HAPPY Baby emulze do koupele 250 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bella Baby Happy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bella Baby Happy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BELLA HAPPY Baby emulze do koupele 250 ml
Právě si prohlížíte...

249,- Kč