ATTITUDE Dětské tělové mýdlo a šampon Little leaves s vůní vanilky a hrušky 473 ml

ATTITUDE Dětské tělové mýdlo a šampon  Little leaves s vůní vanilky a hrušky 473 ml
259 259 1141
259,- Kč

Původní cena: 259,- Kč


Hodnocení:


ATTITUDE Dětské tělové mýdlo a šampon Little leaves s vůní vanilky a hrušky 473 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným ATTITUDE Dětské tělové mýdlo a šampon Little leaves s vůní vanilky a hrušky 473 ml .

Detailní informace

Přírodní, certifikovaný, hypoalergenní a dermatologicky testovaný šampón a tělové mýdlo pro děti v jednom. Kombinace šamponu a tělového mýdla usnadní čas koupání. V ekologickém téměř půl litrovém balení. Šampon a tělové mýdlo ATTITUDE je obohaceno o výtažky z listu borůvky a semen moringy. Listy borůvky jsou bohaté na vitamíny a minerály a jsou známé pro jejich zklidňující a ochranné vlastnosti. Semena moringy obsahují velké množství vitamínů, minerálů a proteinů. Úžasná aktivní složka těchto semen zamezuje vstřebávání škodlivin z ovzduší a dal...ších poškozujících vnějších vlivů. Ideální pro děti jako přirozená ochrana pro jejich jemnou a citlivou pokožku. Překrásná vůně hruškové štávy s vanilkou, která jistě potěší čichové buňky nejen vašich dětí. Výjímečně velké balení (473 ml) = přívětivá cena. Má certifikaci EcoLogo, která potvrzuje šetrnost k životnímu prostředí. Více o této certifikaci. Také má certifikaci EWG („Environmental Working Group“), která pomáhá lidem vybírat jen ty zdravé, bezpečné a k přírodě šetrné produkty. Dětská kosmetika Little leaves od ATTITUDE získala od této neziskové organizace nejvyšší hodnocení. Více o této certifikaci. Všechny produkty ATTITUDE jsou bez živočišných složek, netestované na zvířatech. ATTITUDE je členem programu PETA („People for the Ethical Treatment of Animals“), což je největší nezisková organizace bojující za práva zvířat na světě. Nepřítomnost škodlivých látek je testována nezávislou laboratoří. Pro výrobu produktů ATTITUDE jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie. 100% recyklovatelný obal. Ve výrobcích ATTITUDE najdete jen složky šetrné k našemu zdraví („worry-free ingredients“), a to bez kompromisů.

Produkt je výrobek značky Attitude ,distribuovaný s EAN kódem 626232410150.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Attitude, Osobní péče Attitude, Kosmetika Attitude, Koupele a péče o tělo Attitude.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ATTITUDE Dětské tělové mýdlo a šampon Little leaves s vůní vanilky a hrušky 473 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Attitude a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Attitude najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ATTITUDE Dětské tělové mýdlo a šampon Little leaves s vůní vanilky a hrušky 473 ml
Právě si prohlížíte...

259,- Kč