Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml

Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml .

Detailní informace

Skleněná lahev waterdrop® v designu CLEAN od ilustrátorky Marushy Belle s bambusovým víčkem. Lahev je z borosilikátového skla s termoobalem a dárkovým pouzdrem. Waterdrop® skleněné lahve o objemu 600 ml ti pomohou pít více vody na cestách a snížit CO2 stopu. Vylepšené, super těsnící víčko z bambusu a snadno omyvatelné díky širšímu hrdlu. Lahev na pití, která se neokouká. Včetně ochranného neoprenového obalu, který udrží teplotu nápoje delší dobu** Neoprenové pouzdro má na dně malý otvor, který vám umožní nasunout lahev ještě snadněji do ochrann...ého pouzdra - čistá fyzika. Může se lahev dávat do myčky?Pro dlouhodobě stálé barvy a odolnost doporučujeme lahev mýt ručně. Tablety s kyselinami a chemií do myčky mohou poškodit tisk. Je možné do lahve dávat horkou vodu?Ano, lahve jsou také vhodné pro horkou vodu. Borosilikátové sklo je kouzelný materiál. Je obzvláště robustní, odolný proti poškrábání a ohřevu.

Produkt je výrobek značky Waterdrop ,distribuovaný s EAN kódem 9120117504664.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Waterdrop, Osobní péče Waterdrop, Kosmetika Waterdrop.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Waterdrop a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Waterdrop najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml
Právě si prohlížíte...

599,- Kč