Sůl do koupele Almara Soap Night Passion

Sůl do koupele Almara Soap Night Passion
Sůl do koupele Almara Soap Night Passion
Sůl do koupele Almara Soap Night Passion
Sůl do koupele Almara Soap Night Passion
339 339 1119
339,- Kč

Původní cena: 339,- Kč


Hodnocení:


Sůl do koupele Almara Soap Night Passion z kategorie oblečení a móda, se slevou kupte přes Chci.cz.

ZootZískejte tento produkt se slevou z obchodu Zoot a budete spokojení s dodaným Sůl do koupele Almara Soap Night Passion .

Detailní informace

Koupelová lázeň Night Passion se smyslnou vůní navodí tunejpříjemnější večerní atmosféru. Nechte se unést noblesní kompozicíovocně-květinové vůně s citrusovými tóny, lesními plody, zimolezem ajasmínem. Hřejivý základ tvoří vanilka, santalové dřevo a pižmo.Kompozice vůní vytváří velmi silnou parfémovou a hravou vůni. Obsahujeobsahuje mořskou jemnou sůl, epsomskou sůl, himalájskou růžovou sůl,slunečnicový a mandlový olej, květ růže a květ měsíčku, kterézanechají pokožku hladkou, vyživenou a provoněnou. Má zcela přírodnísložení... a ekologický skleněný obal s kovovým víčkem, který po jejímspotřebování můžete znovu použít. Epsomská sůl obsahuje vysokémnožství hořčíku, síru a kyslík, které se snadno vstřebávají přeskůži a pomáhá při relaxaci a regeneraci organismu nejen po sportovnímvýkonu. Mořská sůl má čisticí, zvláčňující a regenerační účinky.Je vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé. Pokožku prokrvuje audržuje pružnou a vláčnou. Vhodné pro: normální, suchá pokožkaKlíčové vlastnosti: zklidňující účinky  smyslná květinová vůněvyživuje a zvláčňuje pokožku mořská a epsomská sůl jsou bohaté naminerály vyživují a prokrvují pokožku slunečnicový a mandlový olejbohatý na vitamín E vyživuje a zjemňuje pokožku 100% přírodní produktručně vyráběný produkt Doporučené použití: Nasypte minimálně 2–3lžíce soli do vany naplněné teplou vodou a odpočívejte 10–15minut. Ideální teplota vody pro relaxaci je mezi 35 °C  a 38 °C.Složení: Maris Sal, Magnesium Sulfate, Parfum, Helianthus annuus Seed Oil,Lavandula officinalis Flower, Rosa centifolia Flower, Prunus amygdalus dulcisOil, Hexyl cinnamal, Linalool, Coumarin, D-Limonene, Benzyl salicylate.Výrobce: Almara Soap, Česká republika. Vyjímečné receptury mýdel AlmaraSoap tvoří od roku 2014 zakladatelka Veronika. Vyrábí jedinečnápřírodní mýdla a v polovině roku 2019 k nim přidali i přírodníkosmetiku. Výrobu i sklady mají kousek od Prahy  V mýdlárně Almara soapnavrhují netradiční složení mýdel s účinky na daný kožníproblém. Při ruční výrobě mýdel tradiční metodou za studenanepoužívají žádné prefabrikované suroviny. V mýdlárně vyrábí dvěstandardní kolekce mýdel: přírodní, úžasná fancy mýdla a specialitypřírodní kosmetiky.  V Almara Soap ctí přírodu a sami se angažujív její ochraně. Vyrábí, balí a expedují mýdla a kosmetiku tak, abychomco nejvíce šetřili prostředí a život kolem nás. Mýdla proto nebalí dokrabiček, pouze je opatří papírovým štítkem, na němž jsou všechnypovinné informace včetně složení. Dodávají je v pytlíčcíchz recyklovaného papíru. Kosmetiku dodávají ve skleněných dózáchs kovovým víčkem, s papírovými štítky nebo cedulkami připevněnýmik lahvičkám jutovým provázkem.

Produkt je výrobek značky Almara Soap ,distribuovaný s EAN kódem 8594190764092.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Almara Soap.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Transparentní
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

263,- Kč
Detail

I Love Paris Zrcátko

Velikost univerzal / Bílá
263,- Kč
Detail

Šipka Zrcátko

Velikost univerzal / Bílá
263,- Kč
Detail
239,- Kč
Detail

Wolf Zrcátko srdce

Velikost univerzal / Bílá
239,- Kč
Detail

Tričko Thinking MU Pumpkin Trash Casilda L/S Top PUMPKIN

Velikost XS / Oranžová / Lyocell (tencel)/Organická bavlna / Pro ženy / Thinking mu
1 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sůl do koupele Almara Soap Night Passion a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Almara Soap a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Almara Soap najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sůl do koupele Almara Soap Night Passion
Právě si prohlížíte...

339,- Kč