Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Revolution PRO X Influencer Overnight sada štětců s pouzdrem - 22% sleva

-22%
Revolution PRO X Influencer Overnight sada štětců s pouzdrem
Revolution PRO X Influencer Overnight sada štětců s pouzdrem
Revolution PRO X Influencer Overnight sada štětců s pouzdrem
Revolution PRO X Influencer Overnight sada štětců s pouzdrem

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Revolution PRO X Influencer Overnight sada štětců s pouzdrem z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, kosmetické sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Revolution PRO X Influencer Overnight sada štětců s pouzdrem .

Zlevněné zboží

Revolution PRO X Influencer Overnight, , Štětce a houbičky pro ženy, Sada štětců na líčení Revolution PRO X Influencer Overnight vám umožní vytvořit jakékoliv denní i večerní líčení jako od profesionála. Sada obsahuje: konturovací štětec 1 ks vějířový štětec 1 ks zkosený štětec na pudr a bronzer 1 ks štětec na pudr 1 ks štětec na korektor 1 ks štětec na blending 1 ks štětec na make-up 1 ks štětec na oční stíny kulatý se špičkou 1 ks štětec na detaily 1 ks oboustranný štětec na obočí 1 ks Vlastnosti: štětce pro dokanalý make-up pro precizní apli...kaci make-upu má jemné štětiny na cesty i do kabelky pomáhá zdokonalovat líčení Složení: veganský produkt ze syntetických vláken Jak používat: Naberte na štětec malé množství líčidla a naneste na obličej dle potřeby.

Produkt je výrobek značky Revolution Pro ,distribuovaný s EAN kódem 5057566511285.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Revolution Pro, Osobní péče Revolution Pro, Kosmetika Revolution Pro, Kosmetické sady Revolution Pro.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Revolution PRO X Influencer Overnight sada štětců s pouzdrem a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, kosmetické sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Revolution Pro a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Revolution Pro najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Revolution PRO X Influencer Overnight sada štětců s pouzdrem
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

959,- Kč