Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BeautyRelax Epilátor IPL Premium BR-1400

BeautyRelax Epilátor IPL Premium BR-1400

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BeautyRelax Epilátor IPL Premium BR-1400 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, kosmetické pomůcky, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným BeautyRelax Epilátor IPL Premium BR-1400 .

Detailní informace

Epilátor BeautyRelax IPL Premium je vysoce kvalitní, šetrný a bezpečný přístroj pro snadné odstranění chloupků v domácím prostředí. Optimální velikost aplikátoru 3,5cm2 pro ošetření všech vybraných partií. Možnost nastavení 5 úrovní výkonu. Přehledný LCD displej. Dlouhá životnost Quartz lampy garantuje až 350 000 záblesků. BeautyRelax IPL Prestige garantuje vysoký stupeň certifikace a naprostou bezpečnost použití. Stejná technologie IPL (Intense Pulsed Light) používaná v estetickém studiu přímo u vás doma. Výkonné, ale zároveň velice šetrné svě...telné pulzy zabrání chloupkům znovu dorůstat. Vyměnitelný aplikátor s lampou. Po skončení životnosti nemusíte kupovat nový přístroj. Stačí vyměnit pouze aplikační hlavici. Vlastnosti a specifikace: Účinné odstraňování chloupků pomocí technologie IPL. Naprosto bezpečné používání v domácích podmínkách. Vhodné pro většinu typů pleti a chloupků. Velikost aplikátoru je optimálně navržena pro ošetření celého těla. Vysoký stupeň certifikace. Garance maximální bezpečnosti použití. Možnost nastavení 5 úrovní intenzity ošetření. Optimální plocha světelného zdroje 3,5 cm2. Skvělé pro snadné ošetření menších i větších partií. Krátký čas pro ošetření jednotlivých partií: Oblast nad horním rtem: 1 min. Paže: 3 min. Záda: 12 min. Podpaží: 3 min. Nohy: 10 min. Oblast bikin: 2 min.

Produkt je výrobek značky Beautyrelax ,distribuovaný s EAN kódem 8594166116795.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Beautyrelax, Osobní péče Beautyrelax, Kosmetika Beautyrelax, Kosmetické pomůcky Beautyrelax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 706,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BeautyRelax Epilátor IPL Premium BR-1400 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, kosmetické pomůcky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beautyrelax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beautyrelax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BeautyRelax Epilátor IPL Premium BR-1400
Právě si prohlížíte...

3590,- Kč