Tričko Organic Slim Helikon-Tex® – Coyote

Tričko Organic Slim Helikon-Tex® – Coyote
Tričko Organic Slim Helikon-Tex® – Coyote
Tričko Organic Slim Helikon-Tex® – Coyote
Tričko Organic Slim Helikon-Tex® – Coyote
370 370 1047
370,- Kč

Původní cena: 370,- Kč


Hodnocení:


Tričko Organic Slim Helikon-Tex® – Coyote z kategorie oblečení a móda, oblečení, košile a topy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Tričko Organic Slim Helikon-Tex® – Coyote .

Detailní informace

Tričko vyrobené z organické bavlny umí díky příměsi elastanu kopírovat křivky těla. Pokud sháníte kvalitní jednobarevné slim-fit tričko bez potisku, potom už dále hledat nemusíte. Polský výrobce taktického a outdoorového vybavení Helikon-Tex totiž přináší tento pohodlný kousek, který splní všechny vaše potřeby v přírodě i v posilovně.
Nesčetné množství kombinacíDíky slim-fit řešení je toto tričko univerzálně využitelné i v zimě, kdy ho můžete použít jako spodní vrstvu pod mikinu nebo bundu, v létě pak oceníte jeho přiléhavý střih v kombina...ci s kraťasy. Pro chladné dny doporučuje výrobce zkombinovat tričko s mikinami Rogue Hoodie nebo Urban Tactical Hoodie, na jaře a v létě pak můžete zvolit šortky Urban Tactical Shorts.
Něco pro příroduTo, že je toto tričko vyrobeno z organické bavlny, není jen nějaký výkřik do tmy. Klasická „neorganická“ bavlna je totiž poměrně velkou zátěží pro životní prostředí v místech, kde se pěstuje. Naproti tomu je za organickou možné označit jen tu bavlnu, která je pěstována bez pesticidů a další chemie s negativními vedlejšími účinky a zároveň splňuje mezinárodní normy.
Prostě pohodlné tričkoShrnuto a podtrženo, Helikon-Tex Organic Slim je prostě pohodlné tričko, což zajišťuje i pětiprocentní příměs elastanu, díky kterému se tričko střihem lépe přizpůsobí konturám vašeho těla a nebude na vás viset. Tímto tričkem současně polský výrobce vyšel vstříc těm zákazníkům, kteří u oblečení preferují minimalistický design a chtějí, aby v něm vynikli oni sami, nikoliv značka.
Benefity, o kterých musíte vědět:pohodlné slim-fit tričkovyrobeno z organické bavlny (pěstování šetrné k přírodě)jako spodní vrstva pro chladnější dny i jediná vrstva na létokombinovatelné s mikinami a kraťasy Helikon-Texdo přírody, do posilovny i do městapro zákazníky, kteří preferují jednobarevné tričko bez logavyšší pohodlí díky příměsi elastanu

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

390,- Kč
Detail
1 112,- Kč
Detail
899,- Kč
351,- Kč
Detail

Modro-bílé květované tričko Brakeburn

Velikost XS / Bílá / 100 % bavlna / Pro ženy / Brakeburn
899,- Kč
407,- Kč
Detail

Světle šedé tričko Pieces Kane

Velikost M / Světle šedá / 52 % viskóza LENZING™ ECOVERO™, 43 % viskóza, 5 % elastan / Pro ženy / Pieces
599,- Kč
223,- Kč
Detail

Vans Divine Energy Bff Triko Bílá

Velikost XXS / Bílá / 100% bavlna / Pro ženy / Vans
989,- Kč
589,- Kč
Detail

Under Armour UA Run In Peace SS Triko Černá

Velikost XS / Černá / 60% bavlna, 40% polyester / Pro ženy / Under armour
1 099,- Kč
859,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tričko Organic Slim Helikon-Tex® – Coyote a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, košile a topy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tričko Organic Slim Helikon-Tex® – Coyote
Právě si prohlížíte...

370,- Kč