Konferenční stolek LYKOS Dekorhome,Konferenční stolek LYKOS Dekorhome

Konferenční stolek LYKOS Dekorhome,Konferenční stolek LYKOS Dekorhome
Konferenční stolek LYKOS Dekorhome,Konferenční stolek LYKOS Dekorhome
Konferenční stolek LYKOS Dekorhome,Konferenční stolek LYKOS Dekorhome
Konferenční stolek LYKOS Dekorhome,Konferenční stolek LYKOS Dekorhome
14 482 14 155 1502
14 482,- Kč

Původní cena: 14 155,- Kč


Hodnocení:


Konferenční stolek LYKOS Dekorhome,Konferenční stolek LYKOS Dekorhome z kategorie nábytek, stoly, malé stolky, konferenční stolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Konferenční stolek LYKOS Dekorhome,Konferenční stolek LYKOS Dekorhome .

Detailní informace

Dokonalý kus nábytku čeká na každého, kdo ho má rád individuální a přirozený! Velký konferenční stolek je vyroben z MDF a pravé dřevěné dýhy říční akácie. Skříňky jsou z masivu. Dřevo se vyznačuje zvláště silnou kresbou a vzrušující strukturou povrchu s autentickými rysy dřeva. Každý stůl je jedinečným kouskem tvarovaným přírodou! Konferenční stolek je nejenom poutačem pro váš obývací pokoj, ale boduje také spoustou úložného prostoru. K dispozici jsou vám celkem tři velké přihrádky. Ve dvou přihrádkách ve dveřích můžete uložit veškeré své obytn...é potřeby mimo dohled. Ty lze také otevřít z obou stran a otevřená přihrádka se navíc rozprostírá přes celý stůl. Důležitá poznámka: Jelikož je stůl ručně vyrobený, mohou se zde vyskytovat barevné nebo rozměrové odchylky. Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Barva: hnědá / černá / šedáMateriál: masivní akáciové dřevo / MDF / dýha / kovRozměry: šířka: 115 cmhloubka: 40 cmvýška: 60 cm Hmotnost:45 kgDodáváno v demontu. ,Dokonalý kus nábytku čeká na každého, kdo ho má rád individuální a přirozený! Velký konferenční stolek je vyroben z MDF a pravé dřevěné dýhy říční akácie. Skříňky jsou z masivu. Dřevo se vyznačuje zvláště silnou kresbou a vzrušující strukturou povrchu s autentickými rysy dřeva. Každý stůl je jedinečným kouskem tvarovaným přírodou! Konferenční stolek je nejenom poutačem pro váš obývací pokoj, ale boduje také spoustou úložného prostoru. K dispozici jsou vám celkem tři velké přihrádky. Ve dvou přihrádkách ve dveřích můžete uložit veškeré své obytné potřeby mimo dohled. Ty lze také otevřít z obou stran a otevřená přihrádka se navíc rozprostírá přes celý stůl. Důležitá poznámka: Jelikož je stůl ručně vyrobený, mohou se zde vyskytovat barevné nebo rozměrové odchylky. Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Barva: hnědá / černá / šedáMateriál: masivní akáciové dřevo / MDF / dýha / kovRozměry: šířka: 115 cmhloubka: 40 cmvýška: 60 cm Hmotnost:45 kgDodáváno v demontu. 

Produkt je výrobek značky Invicta ,distribuovaný s EAN kódem 4251854714056.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Invicta, Stoly Invicta, Malé stolky Invicta, Konferenční stolky Invicta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 45.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 399,- Kč
1 259,- Kč
Detail
3 699,- Kč
3 599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Konferenční stolek LYKOS Dekorhome,Konferenční stolek LYKOS Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, stoly sleva, malé stolky sleva, konferenční stolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Invicta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Invicta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konferenční stolek LYKOS Dekorhome,Konferenční stolek LYKOS Dekorhome
Právě si prohlížíte...

14482,- Kč