Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Benlemi Kovový konferenční stolek SOLO bílý mat

Benlemi Kovový konferenční stolek SOLO bílý mat
Benlemi Kovový konferenční stolek SOLO bílý mat
Benlemi Kovový konferenční stolek SOLO bílý mat
Benlemi Kovový konferenční stolek SOLO bílý mat

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Benlemi Kovový konferenční stolek SOLO bílý mat z kategorie nábytek, stoly, malé stolky, konferenční stolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Benlemi a budete spokojení s dodaným Benlemi Kovový konferenční stolek SOLO bílý mat .

Detailní informace

Stylový konferenční stolek SOLO s kovovým rámem Konferenční stolek SOLO je dokonalým doplňkem pro interiéry, které jsou zařízené v loftovém, industriálním nebo moderním stylu. Stůl je ideální pro setkání s přáteli, ale také jako praktický stolek pro váš notebook, knihu nebo jen jako dekorativní prvek v obývacím pokoji. Deska stolu je vyrobena z kvalitní laminované nábytkové desky, což zaručuje spokojenost s jeho používáním na dlouhou dobu. Deska je pevná, odolná a snadno udržovatelná, což vám ušetří čas při úklidu. Rám stolu je vyroben ze speci...álního typu ocelových profilů s černým práškovým nástřikem, díky čemuž je jeho povrch estetický a odolný proti poškrábání. Ocelová konstrukce je stabilní a pevná, takže se nemusíte obávat případných křehkých či nestabilních míst. Vyberte si ten svůj ze 3 variant - bílý mat, černý mat nebo dub craft zlatý. Barvy produktu na obrázku se mohou lehce lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru. Dekorace nejsou součástí produktu.

Produkt je výrobek značky Benlemi ,distribuovaný s EAN kódem 5903699832073.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Benlemi, Stoly Benlemi, Malé stolky Benlemi, Konferenční stolky Benlemi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 25 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Benlemi Kovový konferenční stolek SOLO bílý mat a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, stoly sleva, malé stolky sleva, konferenční stolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Benlemi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Benlemi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Benlemi Kovový konferenční stolek SOLO bílý mat
Právě si prohlížíte...

3655,- Kč