GOLDIM Sušené kozí mléko instantní 300g

GOLDIM Sušené kozí mléko instantní 300g
GOLDIM Sušené kozí mléko instantní 300g
GOLDIM Sušené kozí mléko instantní 300g
GOLDIM Sušené kozí mléko instantní 300g
249 249 1141
249,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


GOLDIM Sušené kozí mléko instantní 300g z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, ingredience na vaření a pečení, kondenzované a sušené mléko, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Naše mléko a budete spokojení s dodaným GOLDIM Sušené kozí mléko instantní 300g .

Detailní informace

Kozí mléko je zdravé a výživné. Vhodné od 1. roku věku. Sušené kozí mléko pro vás vyrábíme z toho nejlepšího kozího mléka. Má velmi příjemnou chuť i vůni. Díky šetrné metodě zpracování si zachovává vysokou výživovou hodnotu. Na pití i vaření - mějte ho stále po ruce! Je skladné a velmi dobře se rozpouští. Ideální náhrada mléka kravského. Kozí mléko se hodí pro studenou i teplou kuchyni Na produktu jednoznačně oceníte všestranné, velmi široké využití v teplé i studené kuchyni. Používání kozího mléka má velmi dlouhou tradici u nás i ve světě a je... prvotřídním prostředkem, jak snadno a rychle vylepšit jídelníček dospělých i dětí. V případě potřeby s ním zcela nahraďte mléko kravské. Sušené Kozí mléko se velmi snadno rozpouští, má příjemnou chuť a vůni. Vždy si vybírejte plnotučné kozí mléko - je nejlepší! Pozor, pokud se právě odhodláváte k cestě za zdravím, pamatujte, že vitamíny kozího mléka jsou z velké části rozpustné v tucích (vitamíny A, D, E a K), proto by byla z hlediska výživy obrovská škoda konzumovat namísto plnotučného kozího mléka mléko odtučněné či nízkotučné.    Pro koho je kozí mléko vhodné? Kozí mléko je nedílnou součástí zdravého a plnohodnotného jídelníčku. Je vhodné pro každý věk a děti od 1 roku. Skvěle obohatí váš jídelníček o látky, které ve vašem běžném jídelníčku mohou chybět. Dopřejte si lahodné kozí mléko každý den. Výsledkem bude vaše pevnější zdraví.    pro vylepšení, obohacení běžného jídelníčku pro děti od 1 roku (do 3 let věku můžete podávat speciálně připravené pokračovací mléko Naše mléko) těhotné a kojící ženy pro osoby hledající zdravý životní styl  pro osoby, které mohou mít ve stravě nedostatek minerálů (např. vápníku) a vitamínů  pro osoby, které jsou vystaveni vlivům znečištěného životního prostředí  pro seniory    Obsah balení: 300 g   Upozornění: Není určeno pro výživu kojenců do 12 měsíců. Vyrobeno v souladu s nejpřísnějšími požadavky na kvalitu. Bez zápachu. Díky šetrné metodě zpracování si zachovává mimořádně vysokou výživovou hodnotu. Velmi snadno se rozpouští. Bez barviv a konzervantů. KOZÍ MLÉKO - VÍCE PRO ZDRAVÍ  

Produkt je výrobek značky Goldim ,distribuovaný s EAN kódem 8594003324963.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Goldim, Potraviny Goldim, Ingredience na vaření a pečení Goldim, Kondenzované a sušené mléko Goldim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOLDIM Sušené kozí mléko instantní 300g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, ingredience na vaření a pečení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOLDIM Sušené kozí mléko instantní 300g
Právě si prohlížíte...

249,- Kč