Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nástěnný kompresor ABAC XPand O15N-1,1-XPN

Nástěnný kompresor ABAC XPand O15N-1,1-XPN
Nástěnný kompresor ABAC XPand O15N-1,1-XPN
Nástěnný kompresor ABAC XPand O15N-1,1-XPN
Nástěnný kompresor ABAC XPand O15N-1,1-XPN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nástěnný kompresor ABAC XPand O15N-1,1-XPN z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, kompresory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Nástěnný kompresor ABAC XPand O15N-1,1-XPN .

Detailní informace

Malý kompaktní jednostupňový kompresor ABAC XPand z řady Line O15N-1,1-XPN v bezolejovém provedení je díky sacímu výkonu 160 l/min určený zejména pro cykloservisy, auto-moto dílny, sportovní oddíly, údržbářské a kutilské dílny a další drobné provozy všude tam, kde je zapotřebí eliminovat riziko kontaminace olejem. Motor Bezolejový kompresor ABAC s motorem s příkonem 1,1 kW zajišťuje výstupní tlak 8 bar, který využijete pro provozy s potřebou perfektně čistého vzduchu bez obsahu oleje. Kompresor XPand v so...bě integruje bezolejovou kompresorovou jednotku O15N a naviják s hadicí včetně ofukovací pistole a otočný úhelník 90° včetně držáku na nářadí. Nulová údržba Kompresor XPand z řady Line je unikátním a patentovaným řešením firmy ABAC, který umožňuje namontovat kompresor na zeď a ušetřit místo v dílně. Díky nulové údržbě a konceptu Plug & Play je stlačený vzduch okamžitě k dispozici po stisknutí tlačítka.  Přednosti kompresoru
integrovaný naviják s hadicí o délce 10 m úchyt pro montáž na zeď s odkládací plochou pro nářadí otočné provedení s přizpůsobením směru plug&play koncept - jednoduché zapínání a vypínání tlačítkem bez tlakové nádoby
Snadná instalace a údržba díky přehledným servisním videím dostupným přes aplikaci AIRTUBE po načtení QR-kódu z tlakové nádoby na vašem smartphonu či tabletu.

Produkt je výrobek značky Abac.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Abac, Nářadí a nástroje Abac, Kompresory Abac.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 8.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nástěnný kompresor ABAC XPand O15N-1,1-XPN a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, kompresory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Abac a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Abac najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nástěnný kompresor ABAC XPand O15N-1,1-XPN
Právě si prohlížíte...

6820,- Kč