Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kompresor FIELDMANN FDAK 201101-E

Kompresor FIELDMANN FDAK 201101-E

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kompresor FIELDMANN FDAK 201101-E z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, kompresory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Kompresor FIELDMANN FDAK 201101-E .

Detailní informace

Malý, přenosný kompresor Fieldmann FDAK 201101-E v bezolejovém provedení je díky sacímu výkonu 180 l/min a absenci tlakové nádoby určený zejména pro domácí využití, nebo při stanování, kempování a jiných outdoorových aktivitách. Díky množství různých koncovek s ním nafouknete pneumatiky, nafukovací matrace, gumové hračky a míče. Kompresor můžete také využít pro snížení objemu stlačeného vzduchu nebo pomocí prodlužovací násady tlakově vyčistit špatně dostupné prostory.  Motor Kompresor je vybavený motorem o pří...konu 1100 W generuje výstupní tlak 8 bar, který využijete všude, kde potřebujete v krátkých intervalech perfektně čistý vzduchu bez obsahu oleje. Díky tlakoměru budete mít přehled o tlaku při nafukování. Ovládání skrze kolébkový spínač. Protože kompresor neobsahuje olej, nevyžaduje mazání ani údržbu.  Snadný transport Kompresor má podobu kufříku, ve kterém je veškeré příslušenství chytře ukryto uvnitř kompresoru, takže se Vám nic neztratí. Kompaktní madlo umožňuje snadné přenášení a zároveň nijak nepřekáží při uskladnění. Přednosti kompresoru
snadno přenosný pojistný ventil zabraňuje přetížení  výstup přes standardní rychlospojku  měřič tlaku vzduchu v pneumatikách bez tlakové nádoby přihrádka na příslušenství madlo pro snadné přenášení 
Součást balení
kompresor Fieldmann 9 x nástavec 1 x 3 m tlaková hadice 1 x hustící pistole s manometrem
Nedílnou součástí výrobku je přehledný návod, který naleznete také v souvisejících souborech.  

Produkt je výrobek značky Fieldmann ,distribuovaný s EAN kódem 8590669280551.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Fieldmann, Nářadí a nástroje Fieldmann, Kompresory Fieldmann.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kompresor FIELDMANN FDAK 201101-E a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, kompresory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fieldmann a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fieldmann najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kompresor FIELDMANN FDAK 201101-E
Právě si prohlížíte...

1990,- Kč