Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF

Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF
Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF
Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF
Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, kompresory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF .

Detailní informace

Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF je mnohostranně použitelný kompresor, který se svým vertikálním provedením nesmí chybět v žádné dílně nebo garáži. Provozní tlak, který lze nastavit pomocí redukčního tlakového ventilu od 0 do 8 barů, dobře poslouží při celé řadě využití stlačeného vzduchu. Motor Jeho bezolejový motor se obejde bez mazání, a proto je velmi nenáročný na údržbu a lze jej přepravovat v jakékoli poloze. Regulovaný pracovní tlak kompresoru TH-AC 200/30 OF je regulován prostřednictvím redukčního tlakového ventilu, zobrazován je man...ometrem a odebírán prostřednictvím rychlospojky. Konstrukce Mobilitu a snadnou přepravu zajišťují madlo a velká kola. Vypouštění kondenzátu ze vzdušníku prostřednictvím vypouštěcího kohoutu umožňuje pohodlnou údržbu. Noha tlumící vibrace zabraňuje otřesům a snižuje hluk. Díky zpětnému a pojistnému ventilu je zajištěna maximální bezpečnost uživatele. Na odolný vzdušník s dlouhou životností, který díky objemu 30 litrů poskytuje pohodlnou rezervu pro delší dobu použití, je poskytována záruka 10 let proti prorezavění. Přednosti
Bezolejový motor je téměř bezúdržbový 30 l nádrž poskytuje dostatečné zásoby vzduchu Vzpřímená konstrukce šetří místo Mnoho možností použití lze regulovat pomocí ventilu až do 8 barů Manometr a rychlospojka pro regulovaný pracovní tlak Velká kola a držadlo pro snadnou přepravu Stabilitu zajišťují nohy tlumící vibrace 10 letá záruka na prorezavění vzdušníku Kontrolka a pojistné ventily zajišťují bezpečnost uživatele Odvodňovací kohout umožňuje pohodlnou údržbu

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825597288.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nářadí a nástroje Einhell, Kompresory Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 19.6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, kompresory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kompresor EINHELL TC-AC 200/30/8 OF
Právě si prohlížíte...

4790,- Kč