Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená

Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená
Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená
Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená
Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená
2 499 2 499 498
2 499,- Kč

Původní cena: 2 499,- Kč


Hodnocení:


Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, kompostování, kompostéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená .

Detailní informace

Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená Dopravní vozík DMS je vhodný pro různé přepravy po domě, na pláž, do kempu, na festival nebo piknik. Vybaven velkými koly s nafukovacími pneumatikami, na pevných ráfcích se snadno pohybuje, zejména proto, že rukojeť z kovu je polstrována pohodlným materiálem, který neunavuje ruku. Vozík je vybaven pevnou, odnímatelnou vnitřní plachtou (omyvatelnou). Plachtu lze odstranit, pokud chcete přepravovat špinavější nebo hranatější náklady. Kromě toho jsou v zadní části dvě kapsy, které lze použít ...k vložení menších předmětů. Rukojeť lze snadno zavěsit na rám kočárku, což je velmi výhodné při parkování. Káru lze složit v několika jednoduchých krocích, což šetří místo a umožňuje snadnou přepravu v kufru vozu. Vozík má velká a široká kola o rozměrech 260 x 85 mm. Specifikace Lze použít doma, na zahradě nebo na staveništích Odnímatelná rukojeť Lze použít jako přívěs pro zahradní traktory Vnitřní plachta se snadno umývá Materiál plachty 100% polyester Materiál Ocelová trubka / Oxford PVC Rozměr kol 260 x 85 mm Nosnost až 120 kg Délka rukojeti 95 cm Délka užitné části 75 cm Šířka užitné části 50 cm Použitelná výška dílu 35 cm Rozměry skládaného vozíku 75 x 58 x 20 cm Rozměry rozloženého vozíku 100 x 58 x 108 cm Hmotnost cca 12,8 kg Obsah balení Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená

Produkt je výrobek značky Dms Germany ,distribuovaný s EAN kódem 4251362412154.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Dms Germany, Trávníky a zahrady Dms Germany, Zahradničení Dms Germany, Kompostování Dms Germany, Kompostéry Dms Germany.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 14 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, kompostování sleva, kompostéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dms Germany a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dms Germany najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní transportní vozík DMS Germany BW-04R / červená
Právě si prohlížíte...

2499,- Kč