Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome,Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome - 15% sleva

-15%
Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome,Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome
Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome,Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome
Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome,Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome
Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome,Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome
2 187 2 576 935
2 187,- Kč

Původní cena: 2 576,- Kč


Hodnocení:


Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome,Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, kompostování, kompostéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome,Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome .

Zlevněné zboží

Náš zahradní kompostér s ratanovým vzhledem vám poskytne dokonalé místo, kam můžete vyhazovat všechen organický odpad, včetně listí, plevele a posečené trávy. Koš na kompost je vyroben z plastu, skvěle tudíž odolává UV záření i nepříznivým vlivům počasí. Má lehkou konstrukci a vypadá velmi úhledně. Disponuje rozděleným víkem pro optimální zavlažování a větrání. V bočních stěnách se nachází větrací otvory, s jejichž pomocí dokáže kompostér vytvořit ideální podmínky ke kompostování. Tento čtvercový kompostér, který přirozeně zapadne do každé zahr...ady, vám usnadní recyklaci vašeho organického odpadu.Barva: hnědáMateriál:plastRozměry: šířka: 60 cmhloubka: 60 cmvýška: 83 cmobjem: 300 lHmotnost: 6,1 kgDodáváme v demontu. ,Náš zahradní kompostér s ratanovým vzhledem vám poskytne dokonalé místo, kam můžete vyhazovat všechen organický odpad, včetně listí, plevele a posečené trávy. Koš na kompost je vyroben z plastu, skvěle tudíž odolává UV záření i nepříznivým vlivům počasí. Má lehkou konstrukci a vypadá velmi úhledně. Disponuje rozděleným víkem pro optimální zavlažování a větrání. V bočních stěnách se nachází větrací otvory, s jejichž pomocí dokáže kompostér vytvořit ideální podmínky ke kompostování. Tento čtvercový kompostér, který přirozeně zapadne do každé zahrady, vám usnadní recyklaci vašeho organického odpadu.Barva: hnědáMateriál:plastRozměry: šířka: 60 cmhloubka: 60 cmvýška: 83 cmobjem: 300 lHmotnost: 6,1 kgDodáváme v demontu. 

Produkt je výrobek značky Vida ,distribuovaný s EAN kódem 8719883554488.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Vida, Trávníky a zahrady Vida, Zahradničení Vida, Kompostování Vida, Kompostéry Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6.08 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome,Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, kompostování sleva, kompostéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome,Zahradní kompostér 300l hnědá Dekorhome
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

2187,- Kč