Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

EmaHome Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm

EmaHome Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm
EmaHome Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm
EmaHome Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm
EmaHome Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


EmaHome Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, kompostování, kompostéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným EmaHome Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm .

Detailní informace

Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm Rákosová rohož je přírodní a dekorativní zástěna pro ochranu soukromí pro váš balkon. Rákos vykouzlí na vašem balkoně přirozený šmrnc a v kombinaci například s vašimi balkonovými rostlinami vytvoří vytvoří romantickou atmosféru. obraz. Rákosové rohože jsou ideální jako obklady balkónů a nabízejí vám trochu soukromí pro strávení příjemných letních dnů na slunci na balkóně. Balkonová obruba z přírodního rákosu Rákos je přirozeně odolný vůči povětrnostním vlivům a trvanlivý, protože neabsorbuje vodu. ...;Odolává různým povětrnostním podmínkám a slouží jako ochrana soukromí na balkóně po celý rok. Přírodní rákosová rohož je pevně tkaná pozinkovaným železným drátem a neprůhledná. Rákos je navíc ekologický produkt, který se každým rokem znovu rozrůstá. Snadné připevnění Rákosová podložka je vysoká 180 cm a lze ji zkrátit na libovolnou délku. Takto jednoduše přizpůsobíte rákosovou rohož podmínkám vašeho balkonu. Podložku pro soukromí lze snadno připevnit k zábradlí balkónu pomocí upevňovacích smyček (k dispozici samostatně) a odolá tak silnému větru. Technické parametry Materiál Rákos Barva Přírodní Rozměry výrobku (š x v x h) 500 x 180 x 1,3 cm Hmotnost výrobku 9 kg Obsah balení Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm

Produkt je výrobek značky Emahome ,distribuovaný s EAN kódem 8580000221412.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Emahome, Trávníky a zahrady Emahome, Zahradničení Emahome, Kompostování Emahome, Kompostéry Emahome.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 9 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

EmaHome Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, kompostování sleva, kompostéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emahome a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emahome najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EmaHome Rákosová zástěna 180 cm x 500 cm
Právě si prohlížíte...

549,- Kč