Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dvorní vpusť ACO SELF s roštem, třída zatížení A15, ∅ 110 mm / béžová / černá

Dvorní vpusť ACO SELF s roštem, třída zatížení A15, ∅ 110 mm / béžová / černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dvorní vpusť ACO SELF s roštem, třída zatížení A15, ∅ 110 mm / béžová / černá z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, kompostování, kompostéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Dvorní vpusť ACO SELF s roštem, třída zatížení A15, ∅ 110 mm / béžová / černá .

Detailní informace

Dvorní vpusť ACO SELF s roštem, třída zatížení A15, ∅ 110 mm / béžová / černá Dvorní vpust ACO SELF z polymerického betonu s krycím roštem, koš plastový, předtvarování pro odtok DN 100 a vyjímatelný proti zápachový uzávěr. Parametry Dvorní vpusť Materiál roštu: Pozinkovaná ocel Materiál vpustě: Polymerický beton Materiál koše: Plast Tvarovaná drážka: ∅ 110 mm Protizápachový uzávěr Sedimentový koš pro snadné odstranění nečistot Odnímatelný sifón Objem: 0,023 m3 Třída zatížení: A15 Barva: Béžová, černá Značka: Aco self Rozměry výrobku (...D x Š x V): 36,0 x 25,0 x 25,0 cm Hmotnost výrobku: 19 kg Obsah balení Dvorní vpusť ACO SELF s roštem, třída zatížení A15, ∅ 110 mm / béžová / černá

Produkt je výrobek značky Aco Self ,distribuovaný s EAN kódem 4002626015525.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Aco Self, Trávníky a zahrady Aco Self, Zahradničení Aco Self, Kompostování Aco Self, Kompostéry Aco Self.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dvorní vpusť ACO SELF s roštem, třída zatížení A15, ∅ 110 mm / béžová / černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, kompostování sleva, kompostéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aco Self a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aco Self najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dvorní vpusť ACO SELF s roštem, třída zatížení A15, ∅ 110 mm / béžová / černá
Právě si prohlížíte...

3299,- Kč