Knoflíkový kompas Helikon-Tex®

Knoflíkový kompas Helikon-Tex®
159 159 179
159,- Kč

Původní cena: 159,- Kč


Hodnocení:


Knoflíkový kompas Helikon-Tex® z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kompasy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Knoflíkový kompas Helikon-Tex® .

Detailní informace

Tato větší – ale přesto velice kompaktní – varianta knoflíkového kompasu od polské společnosti Helikon-Tex by mohl být součástí každého evakuačního zavazadla. Tenhle survivalový doplněk se skvělým poměrem ceny a kvality je až neskutečně lehký a schováte ho prakticky kamkoliv. To však nejsou jediné výhody, jež uživateli skýtá.
Když potřebujete uniknoutPři pohybu na nepřátelské půdě je správná navigace pro přežití a únik zpět do bezpečí klíčová. Musíte mít vybavení, kterému můžete věřit – a zásadním prvkem tohoto vybavení je kompas. A pokud ...u kompasu hraje roli velikost, bude se vám hodit především kompas knoflíkový.
Minimalistické provedeníKnoflíkový kompas Helikon-Tex se chlubí minimalistickým provedením, které obsahuje jen to nejnutnější, co k navigaci potřebujete. Což znamená kulatý tvar, plnění kapalinou a fosforeskující kartičku, která vám ukáže ten správný směr i potmě. Tolerance (odchylka) plus/minus tři stupně je pro standardní podmínky zcela dostačující.
Benefity, o kterých musíte vědět:středně velký knoflíkový kompaslehký a skladnývhodný prvek sady pro přežitíperfektní pro nouzové situace a evakuacipro milovníky survivalu a prepperyskvělý poměr ceny a kvalitylehký a skladnýplněný kapalinoufosforeskující kartičkaodchylka +/- 3 stupně

Produkt je výrobek značky Helikon-tex®.

Procházet zboží z kategorie Sport Helikon-tex®, Outdoorové aktivity Helikon-tex®, Kempování a turistika Helikon-tex®, Kompasy Helikon-tex®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Knoflíkový kompas Helikon-Tex® a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kompasy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Helikon-tex® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Helikon-tex® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Knoflíkový kompas Helikon-Tex®
Právě si prohlížíte...

159,- Kč