Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red

Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red
Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red
Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red
Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red z kategorie sport, outdoorové aktivity, koloběžky a skútry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red .

Detailní informace

Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red- oblíbená koloběžka zaručí pohodovou jízdu. Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red- oblíbená koloběžka zaručí pohodovou jízdu.
 
Popis: Jízdu na koloběžce si užije jak začátečník, tak pokročilý jezdec. Tato koloběžka zaujme svou svižností, nadčasovým vzhledem a vysokou funkčností jednotlivých komponentů. Jedinečný poměr ceny a výkonu. Koloběžka má hliníkový střed koleček, kovovou brzdu a osvědčenou spolehlivou konstrukci. Kola jsou jedním z nejdůležitějších prvků koloběžek, jsou kvalit...ní, zajistí plynulost jízdy a velmi odolná, aby vydržela skoky a nárazy. Použitý brzdový systém FLEX BRAKE, dokonale brzdí a omezuje nepříjemné vibrace. Koloběžka má chromovaná ocelová řídítka ve tvaru T. Zajišťují bezpečnost jízdy. Mají gumové úchopy s profesionálním drážkováním, při agresivnější jízdě vám nebude sklouzávat ruka. Deska koloběžky je ze zpěvného hliníku a má protiskluzový povrch.  

Produkt je výrobek značky Powerslide ,distribuovaný s EAN kódem 4040333543139.

Procházet zboží z kategorie Sport Powerslide, Outdoorové aktivity Powerslide, Koloběžky a skútry Powerslide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, koloběžky a skútry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Powerslide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Powerslide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Koloběžka Playlife Stunt Scooter Kicker Red
Právě si prohlížíte...

2699,- Kč