Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max II 10" - 24% sleva

-24%
Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max II 10
Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max II 10
Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max II 10
Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max II 10
15 999 20 990 954
15 999,- Kč

Původní cena: 20 990,- Kč


Hodnocení:


Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max II 10" z kategorie sport, outdoorové aktivity, koloběžky a skútry, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max II 10" .

Zlevněné zboží

Skvělý společník s robustní konstrukcí, předním i zadním odpružením a velmi výkonným motorem. Maximální rychlost 35 km/h a dojezd až 50 km!. Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max vás již na první pohled zaujme svou robustní konstrukcí a moderním designem. Díky silné baterii Li-Ion 15Ah 48V tato koloběžka skvěle zvládá delší vzdálenosti a je perfektní volbou pro každodenní přemisťování z příměstských částí do centra. Navíc si velmi silný motor o výkonu 700 W hravě poradí i s výjezdy prudkých kopců. Užívejte si snadnou a pohodlnou jízdu díky té...to skvělé koloběžce, která má dojezd až 50 km.
Přední i zadní odpružení
Praktické přední i zadní odpružení pohlcuje veškeré nerovnosti povrchu a stará se tak o maximálně pohodlnou jízdu. 10" nafukovací kola pak nabízí ideální a vyvážené spojení rychlosti a obratnosti. Bezpečnost pak zajišťuje dvojice kotoučových brzd. Při jízdě za deště a mokra zase přijdou vhod nainstalované blatníky.
Skladná konstrukce
Díky jednoduchému systému složení, se během okamžiku změní na kompaktního společníka. Maximální rychlost koloběžky je 35 km/h, která se dá korigovat čtyřmi rychlostními módy. Samozřejmostí je i bezpečná jízda, o kterou se postarají kotoučové brzdy, kvalitní osvětlení s vysokým dosahem a protiskluzové rukojeti, díky kterým se stanou i delší trasy naprosto pohodlnými. 
Spoustu dalších vychytávek
Koloběžka Lambreto Max s elektromotorem o výkonu 700 W disponuje možností čtyř rychlostních režimů. Vy si tak dle svých potřeb zvolíte, jakou maximální rychlostí chcete jet. Využít můžete také praktický tempomat, který se automaticky spustí po pár vteřinách udržení rychlosti. Součástí jednoduché výbavy je i přehledný displej, který je skvěle čitelný i na přímém slunci či v noci. Můžete tak bez starostí sledovat kdykoliv aktuální stav baterie či rychlostní režim. Své najeté kilometry můžete kontrolovat i na aplikaci, s pomocí které propojíte chytrý telefon s koloběžkou.
Baterii Li-Ion snadno dobijete přenosnou nabíječkou ze zásuvky 220 V na plnou kapacitu za cca 6 hodin. Na jedno dobití s koloběžkou ujedete až 50 km, takže při kratších trasách ji nemusíte pokaždé dobíjet, navíc máte neustále přehled o stavu baterie díky kontrolkám na displeji. V případě vybití baterie lze na koloběžce dojet i nouzově bez použití motoru.
Technický popis:  
materiál rámu
hliníková slitina
výkon motoru
700 W
typ motoru
bezkartáčový
maximální rychlost
35 km/h
rychlostní režimy
6/20/25/35 km/h
baterie
 Li-Ion 15Ah, 48V
dojezd na jedno nabití
až 50 km
čas pro plné nabití
cca 6 - 7 hodin
brzdy
kotoučové
pneumatiky
přední i zadní nafukovací
velikost pneumatik
10" (25,4 cm)
výška nášlapu (horní)
18 cm
výška nášlapu (spodní)
9 cm
výška řídítek
118,5 cm (od země)
šířka řídítek
59 cm
osvětlení
přední a zadní světlo, automatické brzdové
rozměry koloběžky
119 x 59 x 123cm
rozměry složené koloběžky
119 x 59 x 56 cm
minimální doporučená výška jezdce
150 cm
nosnost
120 kg
hmotnost
20 kg
další vybavení
skládací mechanismus, přední i zadní odpružení, stojánek, displej s ukazatelem stavu baterie a aktuálního rychlostního módu, tempomat, blatníky, zvonek

Produkt je výrobek značky W-tec ,distribuovaný s EAN kódem 8596084155450.

Procházet zboží z kategorie Sport W-tec, Outdoorové aktivity W-tec, Koloběžky a skútry W-tec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 25.000 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 190,- Kč
1 590,- Kč
Detail
2 590,- Kč
2 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max II 10" a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, koloběžky a skútry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce W-tec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku W-tec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max II 10"
Právě si prohlížíte... - 24% sleva

15999,- Kč