Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

9 269,- Kč
Detail

Shimano WH-RX570 Gravel Rear Wheel 28" 12x142 mm Thru Axle

Shimano WH-RX570 Gravel Rear Wheel 28

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano WH-RX570 Gravel Rear Wheel 28" 12x142 mm Thru Axle z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, díly jízdních kol, kola na jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano WH-RX570 Gravel Rear Wheel 28" 12x142 mm Thru Axle .

Detailní informace

Pro objevování mimo běžné cesty a chodníky poskytují kola SHIMANO GRX RX570 spolehlivý výkon pro různé jízdní podmínky. Kola GRX se širší vnitřní šířkou ráfku (21,6 mm) mohou používat robustní gravel bezdušové pláště a jsou vybavena kotoučovými brzdami CENTER LOCK a pevnými 12 mm osami. Postaveny tak, aby odolaly nástrahám gravel jízdy. VLASTNOS...TI
Široký bezdušový ráfek Rotační pocit podobný menším kolům Optimálně vyvážené pro rychlou a spolehlivou jízdu na více površích Vysoká tuhost a odolnost bez dodatečné hmotnosti Asymetrický tvar ráfku odvádějící bláto inspirovaný MTB
CENTER LOCK
Systém CENTER LOCK umožňuje snadnou instalaci rotoru s drážkovým uchycením a pojistným kroužkem. Montážní systém s pojistným kroužkem zkracuje celkovou pracovní dobu zkrácením času instalace i demontáže. Kromě toho, bezpečné upevnění pomocí drážkového držáku zvyšuje přesnost a tuhost a zároveň zlepšuje účinnost brzdění.
Hmotnost (g) : 980.0 Počet paprsků : 24 Průměr kol : 29" (622 mm) Výška ráfku : 22 mm Typ brzdy : Kotoučová brzda Použití pro : Gravel Speciální vlastnosti : Tubeless Ready Země původu : Malajsie Uchycení kotouče : Center Lock Vnitřní šířka ráfku : 21.6 Typ produktu : Zadní kolo Materiál : Hliník Typ osky : 12x142 Barva : Černá

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 4550170449445.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Cyklistika Shimano, Díly jízdních kol Shimano, Kola na jízdní kola Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 269,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Shimano WH-RX570 Gravel Rear Wheel 28" 12x142 mm Thru Axle a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, díly jízdních kol sleva, kola na jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano WH-RX570 Gravel Rear Wheel 28" 12x142 mm Thru Axle
Právě si prohlížíte...

4490,- Kč