Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LITTLE ANGEL Multifunkční válec 180x10 cm natur-lístečky

LITTLE ANGEL Multifunkční válec 180x10 cm natur-lístečky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LITTLE ANGEL Multifunkční válec 180x10 cm natur-lístečky z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, kojicí polštáře, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným LITTLE ANGEL Multifunkční válec 180x10 cm natur-lístečky .

Detailní informace

Multifunkční válec s měkoučkou výplní zabraňuje miminku prostrkávání končetin z postýlky, čímž snižuje nebezpečí úrazu. Válec je možné flexibilně používat. Díky svému hebkému zpracování s měkoučkou výplní lze válec využívat i při hraní, nebo jako ohrádku. Válec se dá prát v pračce při teplotě 40 °C. Multifunkční válce do postýlek máme v různých barvách a vzorech tak, aby se daly dobře sladit s ostatními výrobky do dětského pokoje, např. s povlečením, zavinovačkou, mantinelem do postýlky a dalšími výrobky. Údržba: praní – 40°C žehlení – zákaz ch...em. čištění – zákaz bělení – zákaz nepoužívat aviváž doporučujeme dodržovat prací symboly uvedené na etiketě Zobrazení barev se může mírně lišit od skutečnosti. Český výrobek, jehož koupí podpoříte zaměstnávání našich zdravotně znevýhodněných kolegů.

Produkt je výrobek značky Little Angel ,distribuovaný s EAN kódem 8594905538697.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Little Angel, Kojení a krmení Little Angel, Kojicí polštáře Little Angel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LITTLE ANGEL Multifunkční válec 180x10 cm natur-lístečky a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, kojicí polštáře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Little Angel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Little Angel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LITTLE ANGEL Multifunkční válec 180x10 cm natur-lístečky
Právě si prohlížíte...

599,- Kč