Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CEBA Polštář na kojení Cebuszka PHYSIO Multi French Buldog - 38% sleva

-38%
CEBA Polštář na kojení Cebuszka PHYSIO Multi French Buldog
CEBA Polštář na kojení Cebuszka PHYSIO Multi French Buldog
CEBA Polštář na kojení Cebuszka PHYSIO Multi French Buldog
CEBA Polštář na kojení Cebuszka PHYSIO Multi French Buldog

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CEBA Polštář na kojení Cebuszka PHYSIO Multi French Buldog z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CEBA Polštář na kojení Cebuszka PHYSIO Multi French Buldog .

Zlevněné zboží

Multifunkční polštář Cebuszka Multi pro těhotné, mladé rodiče a děti. Vlastnosti: Velký, pohodlný polštář dopřeje relaxaci, významně zlepšuje komfort fungování budoucí maminky a miminka. Polštář Cebuszka Multi je vyplněn polystyrénovými mikroperlami s průměrem 0,5 –1,5 mm, čili drobnými kuličkami, které se převalují pod vlivem změny polohy těla, jemně masírují, starají se o páteř a pohodlí maminek a jejich dětiček. Cebuszka Multi pomáhá v době odpočinku a při spaní s velkým bříškem. Když už je děťátko na světě, usnadní krmení, uleví zádům a umo...žňuje zaujmout pohodlnou pozici při kojení. Cebuszka® Multi je dokonalá na konci těhotenství, při krmení dítěte, jakož i při dalším učení se jako sedět, čímž vytváří stabilní podporu. Povlak na polštář je vyroben z elastického bavlněného úpletu (95 % bavlna a 5 % elastan), který je mimořádně odolný a dlouhotrvající. Digitální vícebarevná tisk je mimořádně odolná a díky super měkkému materiálu je používání tohoto produktu potěšením. Odepínatelný potah polštáře zaručuje jeho snadnou údržbu díky možnosti praní v pračce. Je certifikován Öko-Tex Standard 100. Materiálové složení: Potah: elastická bavlna (95 % bavlna a 5 % elastan) Výplň: atestované antialergické polystyrenové mikroperly Certifikovaný Öko-Tex Standard 100. Kvalitu výrobku potvrzuje TÜV NORD Polsko. Rozměry: délka / výška – 190 × 35 cm Doporučujeme dodržovat prací symboly uvedené na etiketě výrobku. Najděte si svůj oblíbený vzor ještě dnes! Zamilujte se do naší nové kolekce!

Produkt je výrobek značky Ceba ,distribuovaný s EAN kódem 5907672330587.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CEBA Polštář na kojení Cebuszka PHYSIO Multi French Buldog a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ceba a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ceba najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CEBA Polštář na kojení Cebuszka PHYSIO Multi French Buldog
Právě si prohlížíte... - 38% sleva

748,- Kč