Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SUNAR BIO 1 Mléko počáteční, 700g

SUNAR BIO 1 Mléko počáteční, 700g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SUNAR BIO 1 Mléko počáteční, 700g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným SUNAR BIO 1 Mléko počáteční, 700g .

Detailní informace

Sunar BIO 1 je počáteční mléčná kojenecká výživa v prášku. Je určen pro výživu kojenců od narození v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni. Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Dříve, než se rozhodnete používat náhradní mléčnou výživu, poraďte se s dětským lékařem. Sunar BIO 1 jako náhradu za kojení používejte pouze na radu nezávislých osob kvalifikovaných v lékařství, výživě nebo farmacii, nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku a dítě. Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípr...avě. Při přípravě používejte pouze přiloženou odměrku. Neměňte poměr prášku a vody. Složení: Demineralizovaná syrovátková bílkovina (z mléka)* 26,5 %, rostlinné oleje*(slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové*, řepkový olej*, slunečnicový olej*) 20 %, maltodextrin*15 %, mléčný permeát* 10,2 %, laktóza* (z mléka) 9,7 %, mléčné bílkoviny* 9,7 %, smetana* (zdroj mléčného tuku) 6,2 %, rybí olej (obsahuje složky mléka), uhličitan vápenatý, cholin bitartrát, olej z Mortierella alpina, síran hořečnatý, chlorid sodný, citronan sodný, emulgátor: slunečnicový lecitin*, vápenaté soli kyseliny fosforečné, síran zinečnatý, kyselina L-askorbová, chlorid draselný, seleničitan sodný, difosforečnan železitý, síran měďnatý, DL-alfa-tokoferylacetát, inositol, D-panthotenát vápenatý, síran manganatý, jodid draselný, cholekalciferol, retinyl-acetát, nikotinamid, antioxidant: koncentrát směsi tokoferolů, D-biotin, fytomenadion, kyanokobalamin, L-karnitin-L-vinan, thiamin-hydrochlorid, pyridoxin-hydrochlorid, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglu­tamová), riboflavin. Může obsahovat sóju. *Z ekologického zemědělství.

Produkt je výrobek značky Sunar ,distribuovaný s EAN kódem 8592084418335.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Sunar, Kojení a krmení Sunar, Dětská a kojenecká strava Sunar, Kojenecká výživa Sunar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SUNAR BIO 1 Mléko počáteční, 700g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sunar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sunar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SUNAR BIO 1 Mléko počáteční, 700g
Právě si prohlížíte...

399,- Kč