GOOD GOUT BIO Wafle s oreganem a olivovým olejem 24g Good Gout BIO

GOOD GOUT BIO Wafle s oreganem a olivovým olejem 24g Good Gout BIO
GOOD GOUT BIO Wafle s oreganem a olivovým olejem 24g Good Gout BIO
GOOD GOUT BIO Wafle s oreganem a olivovým olejem 24g Good Gout BIO
GOOD GOUT BIO Wafle s oreganem a olivovým olejem 24g Good Gout BIO
139 129 173
139,- Kč

Původní cena: 129,- Kč


Hodnocení:


GOOD GOUT BIO Wafle s oreganem a olivovým olejem 24g Good Gout BIO z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným GOOD GOUT BIO Wafle s oreganem a olivovým olejem 24g Good Gout BIO .

Detailní informace

Mini wafle, které vás přenesou do jižní Francie. Zavřete oči a představte si Provence. Slyšíte ty cikády? My ano a vaše děťátko také. Mini wafle – lehoučké a křupavé. Ať už jako svačinka, nebo jako příloha k zeleninovému pyré, jedna věc je jistá! Tyto mini krekry (wafle?) můžete mít všude sebou. Obilný příkrm pro děti od ukončeného 8. měsíce (v kašovité úpravě) nebo od ukončeného 10. měsíce (k přímé konzumaci). Složení: 93,4 % bio PŠENIČNÁ mouka, 1,9 % bio slunečnicový olej, 1,2 % bio oregano, 1...,2 % koncentrovaná bio citronová šťáva, 1,2 % emulgátor (bio slunečnicový lecitin), 0,6 % bio extra panenský olivový olej, 0,5 % kypřicí prášek (bikarbonát sodný), vitamín B1. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji a ořechů (mandle, lískové oříšky). Obsahuje LEPEK. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY. Výživové údaje na 100 g: Energie 1709 kJ / 404 kcal; tuky 5,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g; sacharidy 75 g, z toho cukry 2,1 g; vláknina 4 g; bílkoviny 12 g; sůl 0,34 g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách), sodík 0,13 g; vitamín B1 1,2 mg. Skladování: Uchovávejte v chladu a suchu. Po otevření rychle spotřebujte. Návrh na servírování: K přímé konzumaci jsou sušenky vhodné, pokud již dítě umí sedět na vysoké dětské židli, je zvyklé jíst chléb a jídla obsahující kousky a má alespoň dva zuby. Sušenky je také možné nalámat do pyré a nechat rozmočit. Upozornění: Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru. Nebezpečí vdechnutí výrobku. Potravina pro zvláštní výživu. Dodavatel: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobce: BBB – 23 rue Balzac – 75406, Paris Cedex. Hmotnost: 120 g. Výrobek ekologického zemědělství. Země původu: Vyrobeno ve Francii. "

Produkt je výrobek značky Good Gout ,distribuovaný s EAN kódem 3760269314658.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Good Gout, Kojení a krmení Good Gout, Dětská a kojenecká strava Good Gout, Kojenecká výživa Good Gout.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOOD GOUT BIO Wafle s oreganem a olivovým olejem 24g Good Gout BIO a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Good Gout a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Good Gout najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOOD GOUT BIO Wafle s oreganem a olivovým olejem 24g Good Gout BIO
Právě si prohlížíte...

139,- Kč