Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Good Gout BIO Topinambur s tuřínem a pastinákem 2 x 190 g

Good Gout BIO Topinambur s tuřínem a pastinákem 2 x 190 g
Good Gout BIO Topinambur s tuřínem a pastinákem 2 x 190 g
Good Gout BIO Topinambur s tuřínem a pastinákem 2 x 190 g
Good Gout BIO Topinambur s tuřínem a pastinákem 2 x 190 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Good Gout BIO Topinambur s tuřínem a pastinákem 2 x 190 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Good Gout BIO Topinambur s tuřínem a pastinákem 2 x 190 g .

Detailní informace

Lahodný pastinák svou nasládlostí lehce připomíná mrkev a mezi kořenovou zeleninou je opravdový frajer. Jeho jemně mléčná chuť se skvěle snoubí s podobně laděným topinamburem a tuřínem. Kombinací těchto tří druhů zeleniny spolu s kapkou řepkového oleje vznikla skutečná lahůdka plná důležitých živin. Tento jedinečný zeleninový příkrm si vaše děťátko může vychutnávat už od ukončeného 8. měsíce. Zeleninový příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 8. měsíce. Vařeno v páře. Sterilováno. Složení: 40 ...;% bio pastinák, voda, 20 % bio topinambur, 9 % bio tuřín, 2,3 % bio tapiokový škrob, 0,4 % bio slunečnicový olej, 0,07 % bio kurkuma. Výživové údaje na 100 g: Energie 206 kJ / 49 kcal; tuky 0,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g; sacharidy 8,3 g, z toho cukry 3,4 g; vláknina 2,3 g; bílkoviny 1 g; sůl 0,03 g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách), sodík 0,01 g. Skladování: Uchovávejte v chladu a suchu. Po otevření rychle spotřebujte. Baleno v ochranné atmosféře. Doporučená příprava: Jako nejvhodnější přípravu doporučujeme ohřívat po dobu 2,5–3 minuty ve vodní lázni. Poté pokropte studenou vodou, chvíli počkejte a sejměte kryt. Pro rychlejší přípravu propíchněte víčko a ohřívejte 30 sekund v mikrovlnné troubě na 850 W. Poté odstraňte víčko. Promíchejte a zkontrolujte teplotu! Upozornění: Nedávejte do trouby, ani nepřidávejte sůl. Přítomnost vody v produktu je normální. Před podáváním promíchejte. Potravina pro zvláštní výživu. Dodavatel: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobce: BBB – 23 rue Balzac – 75406, Paris Cedex. Hmotnost: 120 g. Výrobek ekologického zemědělství. Země původu: Vyrobeno ve Francii.

Produkt je výrobek značky Good Gout ,distribuovaný s EAN kódem 3760269312715.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Good Gout, Kojení a krmení Good Gout, Dětská a kojenecká strava Good Gout, Kojenecká výživa Good Gout.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Good Gout BIO Topinambur s tuřínem a pastinákem 2 x 190 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Good Gout a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Good Gout najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Good Gout BIO Topinambur s tuřínem a pastinákem 2 x 190 g
Právě si prohlížíte...

130,- Kč