GOOD GOUT BIO Dezert mléčný

GOOD GOUT BIO Dezert mléčný
GOOD GOUT BIO Dezert mléčný
GOOD GOUT BIO Dezert mléčný
GOOD GOUT BIO Dezert mléčný
85 85 385
85,- Kč

Původní cena: 85,- Kč


Hodnocení:


GOOD GOUT BIO Dezert mléčný z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným GOOD GOUT BIO Dezert mléčný .

Detailní informace

Krémový mléčný dezert z poctivého plnotučného mléka a pořádnou porcí živin je zdravou svačinkou pro vaše děťátko. Za jeho lahodnou chutí stojí pouze kvalitní bio mléko, kterému dodává šmrnc jogurtová kultura. Přidejte do něj citronové piškoty, ovocné pyré nebo ho podávejte jen tak. Mléčný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce. Pasterováno. Složení: 75 % bio plnotučné MLÉKO, 3,7 % bio maniokový škrob, koncentrovaná bio citronová šťáva, bio karubin a pektin (zahušťovadla), jogurtová kultura. Obsahuje LAKTÓZU. Alergeny jsou vyznač...eny VELKÝMI PÍSMENY. Výživové údaje na 100 g: Energie 290 kJ / 69 kcal; tuky 3,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,3 g; sacharidy 7,0 g, z toho cukry 2,9 g; vláknina 0,7 g; bílkoviny 2,6 g; sůl 0,06g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách), sodík 0,03 g. Skladování: Před otevřením uchovávejte v chladu a suchu, po otevření co nejrychleji spotřebujte. Baleno v ochranné atmosféře. Doporučená příprava: Po odstranění víčka můžete rovnou servírovat nebo obsah přendejte do misky. Dobrou chuť! Upozornění: Nenechávejte děti do 36 měsíců s víčkem bez dozoru. Potravina pro zvláštní výživu. Dodavatel: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobce: BBB – 23 rue Balzac – 75406, Paris Cedex. Hmotnost: 2×100 g. Výrobek ekologického zemědělství. Země původu: Vyrobeno ve Francii.

Produkt je výrobek značky Good Gout ,distribuovaný s EAN kódem 3760269314689.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Good Gout, Kojení a krmení Good Gout, Dětská a kojenecká strava Good Gout, Kojenecká výživa Good Gout.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOOD GOUT BIO Dezert mléčný a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Good Gout a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Good Gout najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOOD GOUT BIO Dezert mléčný
Právě si prohlížíte...

85,- Kč