GOLDIM Kozí zeleninový příkrm bez lepku od 5 měsíce

GOLDIM Kozí zeleninový příkrm bez lepku od 5 měsíce
89 89 1217
89,- Kč

Původní cena: 89,- Kč


Hodnocení:


GOLDIM Kozí zeleninový příkrm bez lepku od 5 měsíce z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Naše mléko a budete spokojení s dodaným GOLDIM Kozí zeleninový příkrm bez lepku od 5 měsíce .

Detailní informace

Zeleninová kozí kaše pro miminka od 5. měsíce jako skvělý mléčny příkrm při zavádění zeleniny do jídelníčku dítěte. Naše nejnovější zeleninová kozí kaše je plná vitamínů. Obsahuje jenom kvalitní obiloviny, zeleninu a plnotučné kozí mléko. Je úplně bez lepku, vhodná při bezlepkové dietě kojenců a dětí. Zeleninová kozí kaše je vhodný příkrm i pro citlivá bříška, podávaná večer skvěle zasytí a podpoří klidný spánek miminka. Kozí kaši lze také dochutit dle vaší fantazie. Inspirujte se zdravými recepty! Hlavní přednosti Zeleninové kozí kaše: Lehce s...travitelná i pro citlivá bříška Neobsahuje kravské mléko a je plná zeleniny Skvělý zdroj bílkovin, draslíku a esenciálních mastných kyselin Vhodná jako první zeleninový příkrm již od 5. měsíce života miminka Kozí kaši můžete miminku bez obav podávat i jako poslední příkrm před spaním Kozí kaše je vhodná i při bezlepkové dietě starších dětí, adolescentů a dospělých Obsahuje jenom kvalitní zeleninu, obiloviny a plnotučné kozí mléko, vápník, vitamín B1 a β-karoten Bez lepku, přidaného cukru, palmového oleje, aromat, konzervantů syntetických barviv nebo GMO surovin s láskou vyrobené v jihočeském kraji. Dýně i mrkev obsahuje vitamín skupiny B, vitamín A, C, E, selen, draslík, hořčík, vápník, železo a zinek. Dýně je dále bohatá na nenasycené mastné kyseliny a je skvělým zdrojem vlákniny.  Mrkev je pro zdárný vývoj miminek naprosto nezbytná. Již od nepaměti se používá se do dětských polévek, zeleninových příkrmů i salátů. Je skvělým zdrojem antioxidantů a obsahuje nejenom betakaroteny ale také cenné vitamíny skupiny B, vitamín A, C, E, kyselinu pantothenovou, kyselinu listovou, draslík, železo, měď a mangan. Obsah balení: 200 g Složení: instantní bramborová mouka, instantní kukuřičná mouka, plnotučné kozí mléko, mrkev karotka, dýňový prášek, rostlinné (slunečnicový, řepkový), minerální látka: mléčnan vápenatý, vitamíny: vitamín B1: thiamin-mononitrát, β-karoten. Upozornění a návod na přípravu: Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu a chladu (ne v chladničce). Před každou přípravou Kozí kaše nechte kojeneckou vodu přejít varem. Odměřte převařenou, ochlazenou vodu (50–55 °C), nalijte do vhodné nádoby a přidávejte instantní směs (potřebné množství vody) a instantní směsi dle tabulky dávkování (viz etiketa). Pro zdraví vašeho miminka je důležité, abyste přesně dodržovali návod k přípravě a dávkování (viz obal). Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko a slouží jako dodateční jídlo v období zavádění příkrmů. Kaši podávejte lžičkou a připravujte ji vždy čerstvou pro každé krmení. Otevřený sáček po každém použití vždy dobře uzavřete, uchovávejte v suchu a při teplotě do 25 °C (ne v chladničce), po otevření spotřebujte během 2 týdnů. Neohřívejte kaši v mikrovlnné troubě.

Produkt je výrobek značky Goldim ,distribuovaný s EAN kódem 8594003321474.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Goldim, Kojení a krmení Goldim, Dětská a kojenecká strava Goldim, Kojenecká výživa Goldim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOLDIM Kozí zeleninový příkrm bez lepku od 5 měsíce a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOLDIM Kozí zeleninový příkrm bez lepku od 5 měsíce
Právě si prohlížíte...

89,- Kč