GOLDIM Kozí kaše vícezrnná s borůvkami multipack 3x 225g

GOLDIM Kozí kaše vícezrnná s borůvkami multipack 3x 225g
GOLDIM Kozí kaše vícezrnná s borůvkami multipack 3x 225g
GOLDIM Kozí kaše vícezrnná s borůvkami multipack 3x 225g
GOLDIM Kozí kaše vícezrnná s borůvkami multipack 3x 225g
324 307 384
324,- Kč

Původní cena: 307,- Kč


Hodnocení:


GOLDIM Kozí kaše vícezrnná s borůvkami multipack 3x 225g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Naše mléko a budete spokojení s dodaným GOLDIM Kozí kaše vícezrnná s borůvkami multipack 3x 225g .

Detailní informace

Výživná a zdravá obilno-mléčná kaše s kojeneckým kozím mlékem, jemné chuti. Se sušenými borůvkami bohatými na cenné přírodní látky. Kozí kaše přinášejí veškeré benefity kozího mléka. Kaše jsou vhodné pro výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 6. měsíce věku jako součást smíšené stravy. Připravíte je snadno a rychle.   Kozí kaše obsahují vitamíny a minerály důležité pro vaše děťátko:   ✓ Vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému dětí ✓ Vápník a vitamín D jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí ✓ Železo př...ispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí ✓ Jód přispívá k normálnímu růstu dětí   Borůvky jsou pro větší jemnost bez jadérek a slupek, proto jsou vhodné již pro děti od ukončeného 6. měsíce. Vhodně obohacují jídelníček dětí o cenné přírodní látky.    ✓ Neobsahuje kravské mléko - garantováno ✓ Bez přídavku cukrů ✓ S lepkem ✓ Bez palmového oleje ✓ Bez GMO ✓ Přidat jen vodu   Složení: instantní vícezrnná mouka (pšenice, rýže, ječmen, žito) 51 %, mléčná složka 46 % (syrovátka, plnotučné kozí mléko, řepkový olej, slunečnicový olej, syrovátkové proteiny kozího mléka, vitamíny: kyselina L-askorbová, nikotinamid, DL-alfa tokoferyl-acetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin-hydrochlorid, riboflavin, thiamin-mononitrát, kyselina listová, D-biotin, kyanokobalamin, cholekalciferol, retinyl-palmitát, minerální látky: mléčnan vápenatý, mléčnan železnatý, mléčnan zinečnatý, jodid sodný), borůvky 2,1 %, přírodní aroma.   Upozornění: Před každou přípravou Kozí kaše nechte kojeneckou vodu přejít varem. Odměřte převařenou vodu (50-55°C), nalijte do vhodné nádoby a přidávejte instantní směs (potřebné množství vody) a instantní směsi dle tabulky dávkování (viz etiketa). Pro zdraví vašeho miminka je důležité, abyste přesně dodržovali návod k přípravě a dávkování (viz obal). Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko. Kaši podávejte lžičkou a připravujte ji vždy čerstvou pro každé krmení. Otevřený sáček po každém použití vždy dobře uzavřete, uchovávejte v suchu a při teplotě do 25 °C (ne v chladničce), po otevření spotřebujte během 2 týdnů. Neohřívejte kaši v mikrovlnné troubě.  Velikost balení: 3×225 g vyvinuto, vyrobeno a ověřeno V ČR. PATENTOVÁNO!

Produkt je výrobek značky Goldim ,distribuovaný s EAN kódem 8594003326875.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Goldim, Kojení a krmení Goldim, Dětská a kojenecká strava Goldim, Kojenecká výživa Goldim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.9 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOLDIM Kozí kaše vícezrnná s borůvkami multipack 3x 225g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOLDIM Kozí kaše vícezrnná s borůvkami multipack 3x 225g
Právě si prohlížíte...

324,- Kč