GOLDIM Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem 225g od 7 měsíce

GOLDIM Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem 225g od 7 měsíce
GOLDIM Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem 225g od 7 měsíce
GOLDIM Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem 225g od 7 měsíce
GOLDIM Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem 225g od 7 měsíce
120 120 2158
120,- Kč

Původní cena: 120,- Kč


Hodnocení:


GOLDIM Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem 225g od 7 měsíce z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Naše mléko a budete spokojení s dodaným GOLDIM Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem 225g od 7 měsíce .

Detailní informace

Kozí kaše svým složením plně odpovídají nejnovějším vědeckým poznatkům. Složení je kladně posouzeno Českou pediatrickou společností. Vyzkoušejte jako lahodnou a vyváženou snídani. Podávané večer skvěle zasytí a podpoří klidný spánek kojenců a malých dětí! Lze dochutit dle vaší fantazie na mnoho způsobů. Vyrábí se z plnotučného kozího mléka nejvyšší jakosti. Vhodná i při bezlepkové dietě starších dětí a dospělých. HLAVNÍ PŘEDNOSTI KOZÍ KAŠE, KTERÉ OPRAVDU OCENÍTE!  s vysokým obsahem vápníku, žele...za, jódu, vitamínů A, E, C, D, fosforu a vitamínů skupiny B zdroj bílkovin, draslíku, esenciálních mastných kyselin neobsahuje palmový olej neobsahuje kravské mléko bez syntetických barviv, aromat a konzervačních látek  skvělá chuť   Nová generace naturálních, zdravých kaší vyráběných DLE ORIGINÁLNÍCH RECEPTUR.  Složení: mléčná složka, (plnotučné kozí mléko, syrovátka, řepkový, slunečnicový, syrovátkové proteiny kozího mléka, vitamíny: kyselina L-askorbová, nikotinamid, DL-alfa tokoferyl-acetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin-hydrochlorid, riboflavin, thiamin-mononitrát, kyselina listová, D-biotin, kyanokobalamin, cholekalciferol, retinyl-palmitát, minerální látky: mléčnan vápenatý, mléčnan železnatý, mléčnan zinečnatý, jodid sodný), instantní pšeničná mouka múka 44 %, instantní rýžová mouka 6,9 %, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, banán 0,9 %, přírodní aroma.   Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu a chladu (ne v chladničce).   Obsah balení: 225 g   Upozornění: Před každou přípravou Kozí kaše nechte kojeneckou vodu přejít varem. Odměřte převařenou vodu (50 - 55°C), nalijte do vhodné nádoby a přidávejte instantní směs (potřebné množství vody) a instantní směsi dle tabulky dávkování (viz etiketa). Pro zdraví vašeho miminka je důležité, abyste přesně dodržovali návod k přípravě a dávkování (viz obal). Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko. Kaši podávejte lžičkou a připravujte ji vždy čerstvou pro každé krmení. Otevřený sáček po každém použití vždy dobře uzavřete, uchovávejte v suchu a při teplotě do 25 °C (ne v chladničce), po otevření spotřebujte během 2 týdnů. Neohřívejte kaši v mikrovlnné troubě.  VYROBENO V ČR. PATENTOVÁNO. 

Produkt je výrobek značky Goldim ,distribuovaný s EAN kódem 8594003320736.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Goldim, Kojení a krmení Goldim, Dětská a kojenecká strava Goldim, Kojenecká výživa Goldim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOLDIM Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem 225g od 7 měsíce a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOLDIM Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem 225g od 7 měsíce
Právě si prohlížíte...

120,- Kč