GOLDIM Kozí kaše pro kojence rýžová PORCE 30g

GOLDIM Kozí kaše pro kojence rýžová PORCE 30g
GOLDIM Kozí kaše pro kojence rýžová PORCE 30g
GOLDIM Kozí kaše pro kojence rýžová PORCE 30g
GOLDIM Kozí kaše pro kojence rýžová PORCE 30g
25 20 354
25,- Kč

Původní cena: 20,- Kč


Hodnocení:


GOLDIM Kozí kaše pro kojence rýžová PORCE 30g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Naše mléko a budete spokojení s dodaným GOLDIM Kozí kaše pro kojence rýžová PORCE 30g .

Detailní informace

Kozí kaše svým složením plně odpovídají nejnovějším vědeckým poznatkům. Složení je kladně posouzeno Českou pediatrickou společností. Vyzkoušejte jako lahodný a vyvážený pokrm, např. snídani. Kaše skvěle zasytí, a pokud je podáváte večer, výborně podpoří klidný spánek kojenců a malých dětí. Dochutit lze dle vaší fantazie na mnoho způsobů a dle věku dítěte.   HLAVNÍ PŘEDNOSTI KOZÍ KAŠE, KTERÉ OPRAVDU OCENÍTE!  první kaše s kozím mlékem na trhu vhodné jako první dětské příkrmy a následně kdykoli vašemu ...děťátku chcete podat zdravý příkrm velmi lehce stravitelné, proto tyto kaše můžete bez obav podávat i před spaním bez kravského mléka - garantováno bez palmového oleje     KOZÍ KAŠE OBSAHUJÍ VITAMÍNY A MINERÁLY DŮLEŽITÉ PRO VAŠE DĚŤÁTKO:  ✓ Vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému dětí ✓ Vápník a vitamín D jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí ✓ Železo přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí ✓ Jód přispívá k normálnímu růstu dětí   Složení: instantní rýžová mouka 55 %, mléčná složka 45 % (plnotučné kozí mléko, syrovátka, syrovátkové proteiny kozího mléka, řepkový olej, slunečnicový olej, vitamíny: kyselina L-askorbová, nikotinamid, DL-alfa tokoferyl-acetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin-hydrochlorid, riboflavin, thiamin-mononitrát, kyselina listová, D-biotin, kyanokobalamin, cholekalciferol, retinyl-palmitát, minerální látky: mléčnan vápenatý, mléčnan železnatý, mléčnan zinečnatý, jodid sodný).   Obsah balení: 30 g   Upozornění: Před každou přípravou Kozí kaše nechte kojeneckou vodu přejít varem. Odměřte převařenou vodu (50°C), nalijte do vhodné nádoby a přidávejte instantní směs (potřebné množství vody) a instantní směsi dle tabulky dávkování (viz etiketa). Pro zdraví vašeho miminka je důležité, abyste přesně dodržovali návod k přípravě a dávkování (viz obal). Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko. Kaši podávejte lžičkou a připravujte ji vždy čerstvou pro každé krmení. Otevřený sáček po každém použití vždy dobře uzavřete, uchovávejte v suchu a při teplotě do 25 °C (ne v chladničce), po otevření spotřebujte během 2 týdnů. Neohřívejte kaši v mikrovlnné troubě.

Produkt je výrobek značky Goldim ,distribuovaný s EAN kódem 8594003326776.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Goldim, Kojení a krmení Goldim, Dětská a kojenecká strava Goldim, Kojenecká výživa Goldim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.03 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOLDIM Kozí kaše pro kojence rýžová PORCE 30g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOLDIM Kozí kaše pro kojence rýžová PORCE 30g
Právě si prohlížíte...

25,- Kč