GOLDIM Kozí kaše krupicová sytící příkrm od 6 měsíce

GOLDIM Kozí kaše krupicová sytící příkrm od 6 měsíce
GOLDIM Kozí kaše krupicová sytící příkrm od 6 měsíce
GOLDIM Kozí kaše krupicová sytící příkrm od 6 měsíce
GOLDIM Kozí kaše krupicová sytící příkrm od 6 měsíce
89 89 1459
89,- Kč

Původní cena: 89,- Kč


Hodnocení:


GOLDIM Kozí kaše krupicová sytící příkrm od 6 měsíce z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Naše mléko a budete spokojení s dodaným GOLDIM Kozí kaše krupicová sytící příkrm od 6 měsíce .

Detailní informace

Lahodná a zdravá krupicová kaše s plnotučným kozím mlékem pro děti a kojence od ukončeného 6. měsíce. Zdravá a vyvážená alternativa klasické kaše, která výborně zasytí a přitom nezatíží bříško. Díky lehké stravitelnosti kozího mléka dítě optimálně zasytí a podpoří klidný spánek. Proto je mimořádně vhodná během oběda nebo jako vydatná večeře. Krupicová kozí kaše obsahuje jenom kvalitní pšeničnou mouku, rostlinné oleje a plnotučné kozí mléko nejvyšší jakosti. Vše vyrobeno s láskou v jihočeském kraji pro maximální spokojenost miminek. Kozí ka...še jsou kladně posouzené Českou pediatrickou společností a pro mimina je vyrábíme již s 10 letou zkušeností. Krupicovou kozí kaši můžete dochutit dle vaší fantazie, pro starší děti nad 1 rok chutná skvěle se skořicí a medem, nebo ji můžete ozdobit ořechy, kokosovou moučkou, rozinkami nebo ovocní šťávou z kompotu u miminek starších 8. měsíců. Zajímavé recepty jistě najdete i v naší kuchařce! Hlavní přednosti Krupicové kozí kaše: Zasytí i po delší dobu Vhodná již od 6. měsíce života S obsahem vápníku a vitamínu B1 Lehce stravitelná i pro citlivá bříška S plnotučným kozím mlékem bez kravského mléka Skvělý zdroj bílkovin, draslíku a esenciálních mastných kyselin Pro sytící účinky mimořádně vhodná během oběda nebo jako vydatná večeře Bez přidaného cukru, palmového oleje, aromat, konzervantů syntetických barviv nebo GMO surovin s láskou vyrobené v jihočeském kraji. Obsah balení: 200 g Složení: instantní pšeničná mouka 78 %, plnotučné kozí mléko rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový), minerální látka: mléčnan vápenatý, vitamín B1: thiamin-mononitrát. Upozornění a návod na přípravu: Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu a chladu (ne v chladničce). Před každou přípravou Kozí kaše nechte kojeneckou vodu přejít varem. Odměřte převařenou, ochlazenou vodu (50–55 °C), nalijte do vhodné nádoby a přidávejte instantní směs (potřebné množství vody) a instantní směsi dle tabulky dávkování (viz etiketa). Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu a chladu (ne v chladničce). Pro zdraví vašeho miminka je důležité, abyste přesně dodržovali návod k přípravě a dávkování (viz obal). Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko. Kaši podávejte lžičkou a připravujte ji vždy čerstvou pro každé krmení. Otevřený sáček po každém použití vždy dobře uzavřete, uchovávejte v suchu a při teplotě do 25 °C (ne v chladničce), po otevření spotřebujte během 2 týdnů. Neohřívejte kaši v mikrovlnné troubě.

Produkt je výrobek značky Goldim ,distribuovaný s EAN kódem 8594003321450.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Goldim, Kojení a krmení Goldim, Dětská a kojenecká strava Goldim, Kojenecká výživa Goldim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.25 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOLDIM Kozí kaše krupicová sytící příkrm od 6 měsíce a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOLDIM Kozí kaše krupicová sytící příkrm od 6 měsíce
Právě si prohlížíte...

89,- Kč