GERBER Organic křupky s mangem a banánem 35 g

GERBER Organic křupky s mangem a banánem 35 g
GERBER Organic křupky s mangem a banánem 35 g
GERBER Organic křupky s mangem a banánem 35 g
GERBER Organic křupky s mangem a banánem 35 g
69 69 1978
69,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


GERBER Organic křupky s mangem a banánem 35 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným GERBER Organic křupky s mangem a banánem 35 g .

Detailní informace

GERBER Organic křupky s mangem a banánem jsou křehké a nadýchané křupky pro děti vhodné od ukončeného 12. měsíce. Křupky jsou speciálně navrženy tak, aby odpovídaly potřebám vašich ratolestí. Skvěle padnou do ruček malých strávníků a pobízí i ty nejmenší k samostatnosti při jídle. Hravý tvar skvěle padnoucí do malých ruček vede k rozvoji jemné motoriky. Každá křupka obsahuje kombinaci obilovin, manga a banánu pěstovaných na certifikovaných organic farmách, kde je brán ohled na přirozený způsob pěstování a dozrávání všech plodin. V Gerber Organi...c Chráníme přírodu a respektujeme její přirozený koloběh Spolupracujeme s farmáři už po několik generací Nepoužíváme chemická hnojiva a pesticidy Plodiny sklízíme ručně V roce 1927 Dorothy GERBER začala s přikrmováním své 7 měsíční dcery Sally podle doporučení svého pediatra, protože v tu dobu žádné příkrmy neexistovaly. Průkopnická a podnikavá žena z Fremontu v USA se skvělým nápadem zpřístupnila bezpečné a kvalitní příkrmy pro kojence… … a tím začal příběh dnešní světové jedničky značky Gerber, která po celých 95 let své existence je inovativní, přinášela a nadále přináší příkrmy pro děti odpovídající současným potřebám maminek i miminek v každém věku. Složení: kukuřičná krupice(1) 67,4 %, celozrnná OVESNÁ mouka(1) 17 %, slunečnicový olej(1), vločky mango-banán(1) 5 % (mango(1) 4 %, banán(1) 1 %), slunečnicový olej, regulátor kyselosti (uhličitan vápenatý), antioxidant (alfa-tokoferol), thiamin-mononitrát (thiamin), ARAŠÍDY prášek. (1)z ekologického zemědělství Alergeny jsou zvýrazněny velkým písmem 0 % přidaného cukru. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Jednoduše delikátní bez barviv, konzervantů a sladidel. Ve shodě s požadavky příslušné legislativy. Tvar skvěle padnoucí do malých ruček vede k rozvoji jemné motoriky. Země původu: Portugalsko Nutriční hodnoty: Energie / Energia 1825 kJ / 436 kcal Tuky 12 g – z toho nasycené / nasýtené mastné kyseliny 1,5 g Sacharidy 73 g – z toho cukry 3,1 g Vláknina 2,5 g Bílkoviny / Bielkoviny 7,5 g Sůl / Soľ < 0,10 g Sodík < 40 mg Thiamin / Vitamín B1 1,9 mg 380 %*. *Referenční / Referenčná hodnota Podávejte sedícímu dítěti pod vaším stálým dohledem. Křupky jsou vhodné pro dítě zvyklé na žvýkání pevné stravy. Pro snadnější konzumaci a zachování čerstvosti produktu, nasypte jednu porci křupek (přibližně hrst) do dětské misky a podejte dítěti. Plechovku poté ihned uzavřete. V případě poškození obalu výrobek nekonzumujte. Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 2 týdnů. Obal se zbývajícími křupkami opětovně pečlivě uzavřete. Otevřený výrobek chraňte před vlhkem. Adresa dodavatele: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4, www.nestle.cz

Produkt je výrobek značky Gerber ,distribuovaný s EAN kódem 8445290301482.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Gerber, Kojení a krmení Gerber, Dětská a kojenecká strava Gerber, Kojenecká výživa Gerber.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GERBER Organic křupky s mangem a banánem 35 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gerber a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gerber najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GERBER Organic křupky s mangem a banánem 35 g
Právě si prohlížíte...

69,- Kč