GERBER Natural mléčná kaše pšenično-ovesná malina a banán 220 g

GERBER Natural mléčná kaše pšenično-ovesná malina a banán 220 g
GERBER Natural mléčná kaše pšenično-ovesná malina a banán 220 g
GERBER Natural mléčná kaše pšenično-ovesná malina a banán 220 g
GERBER Natural mléčná kaše pšenično-ovesná malina a banán 220 g
99 99 2236
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


GERBER Natural mléčná kaše pšenično-ovesná malina a banán 220 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným GERBER Natural mléčná kaše pšenično-ovesná malina a banán 220 g .

Detailní informace

GERBER Natural mléčná kaše pšenično ovesná malina a banán je vyrobena z pečlivě vybraných obilovin, pšenice a ovsa. Kaše je vhodná pro kojence od ukončeného 6. měsíce. Při výrobě jsme nepřidali cukr ani aromata. Přirozeně nasládlou chuť, jsme vytvořili přidáním rozemletých kousků sušených malin a banánů, která potěší malá bříška. ​ Miska plná dobrot obsahuje celozrnné obiloviny, 11 vitamínů a minerální látky pro správný rozvoj dětského organismu. Obsahuje vápník a vitamín D pro správný růst a vývin kostí, zinek a vitamín C p...ro imunitní systém. ​ Kaše GERBER Natural kombinují vysoké nároky na kvalitu z pečlivě vybraných obilovin ovsa a pšenice a jemnou chuť sušených švestek a jablek pro potěšení všech malých bříšek. Přináší tím to nejlepší ze světa obilovin a výživy do každé lžičky. ​ ​ŽELEZO přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí.​ 0 % přidaného cukru (obsahuje pouze přirozeně vyskytující se cukry)​ 11 vitamínů a minerální látky​ Pečlivě vybrané obiloviny​ Jemná textura vhodná při zavádění lepku do stravy Složení: Celozrnná OVESNÁ mouka* 34 %, MLÉČNÁ složka 34 % (sušené odtučněné MLÉKO* 18 %, sušené plnotučné MLÉKO* 9 %, rostlinné oleje: řepkový nízkoerukový, slunečnicový ​s vysokým obsahem kyseliny olejové, slunečnicový; minerální látky: uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinečnatý, jodid draselný; vitamíny: C, niacin, E, thiamin, kyselina pantothenová, A, B6, K, kyselina listová, biotin, D), PŠENIČNÁ mouka* – část enzymaticky hydrolyzovaná 30 %, sušené banánové kousky* 3 %, sušené malinové kousky* 1,2 %. ​ ​*Obsahuje přírodní ingredience, s přidanými vitamíny a minerálními látkami dle požadavků legislativy.​

Produkt je výrobek značky Gerber ,distribuovaný s EAN kódem 8445290248558.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Gerber, Kojení a krmení Gerber, Dětská a kojenecká strava Gerber, Kojenecká výživa Gerber.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GERBER Natural mléčná kaše pšenično-ovesná malina a banán 220 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gerber a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gerber najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GERBER Natural mléčná kaše pšenično-ovesná malina a banán 220 g
Právě si prohlížíte...

99,- Kč