Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gerber cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví 190 g

Gerber cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví 190 g
Gerber cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví 190 g
Gerber cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví 190 g
Gerber cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví 190 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gerber cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví 190 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Gerber cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví 190 g .

Detailní informace

GERBER Organic 100% rostlinný příkrm cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví​ je příkrm od ukončeného 8. měsíce. Váš malý gurmám se díky němu seznámí s pestrou kombinací ingrediencí ve svém jídelníčku. Kombinace chuti mrkve, cizrny, rajčat, červené papriky a rýže společně s kapkou olivového oleje je vhodnou volbou v období objevování nových chutí a konzistencí. Tato unikátní kombinace surovin zároveň podporuje pestrost dětského jídelníčku a je kvalitním zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny.​ Pro malé jedlíky je v to...mto období důležité objevovat a učit se nové chutě a právě pestré složení bohaté na bílkoviny a vlákninu jim v tom pomůže.​ Příkrm obsahuje kombinaci surovin pěstovaných na certifikovaných organic farmách, kde je brán ohled na přirozený způsob pěstování a dozrávání všech plodin. ​ 100% rostlinný příkrm pro malé jedlíky​ Pestrá kombinace ingrediencí k objevování nových chutí ​ Luštěniny bohaté na vlákninu a bílkoviny​ Opravdová chuť pečlivě vybraných surovin​ Receptura přizpůsobena věku miminka​ Bez přidané soli​ Složení: pitná voda, mrkev* 26,5 %, cizrna* 14 %, rajčatový protlak* 12 %, červená paprika* 5,6 %, rýže* 4 %, panenský olivový olej*, cibule*. ​ *z ekologického zemědělství. ​ ​Bez přídavku soli. ​

Produkt je výrobek značky Gerber ,distribuovaný s EAN kódem 7613287938879.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Gerber, Kojení a krmení Gerber, Dětská a kojenecká strava Gerber, Kojenecká výživa Gerber.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gerber cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví 190 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gerber a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gerber najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gerber cizrna s rajčatovou omáčkou a mrkví 190 g
Právě si prohlížíte...

59,- Kč