Gerber bílé fazolky se sladkým bramborem a quinoou 190 g

Gerber bílé fazolky se sladkým bramborem a quinoou 190 g
Gerber bílé fazolky se sladkým bramborem a quinoou 190 g
Gerber bílé fazolky se sladkým bramborem a quinoou 190 g
Gerber bílé fazolky se sladkým bramborem a quinoou 190 g
59 59 929
59,- Kč

Původní cena: 59,- Kč


Hodnocení:


Gerber bílé fazolky se sladkým bramborem a quinoou 190 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Gerber bílé fazolky se sladkým bramborem a quinoou 190 g .

Detailní informace

GERBER Organic 100% rostlinný příkrm bílé fazolky s batáty a quinoou je příkrm od ukončeného 8. měsíce. Váš malý gurmám se díky němu seznámí s pestrou kombinací ingrediencí ve svém jídelníčku. Kombinace chuti mrkve, bílých fazolí, batátů, rajčat a quinoi společně s kapkou olivového oleje je vhodnou volbou v období objevování nových chutí a konzistencí. Tato unikátní kombinace surovin zároveň podporuje pestrost dětského jídelníčku a je kvalitním zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny. V Gerber Organic Chráníme přírodu a respektujeme její přiroz...ený koloběh Spolupracujeme s farmáři už po několik generací Nepoužíváme chemická hnojiva a pesticidy Plodiny sklízíme ručně V roce 1927 Dorothy GERBER začala s přikrmováním své 7 měsíční dcery Sally podle doporučení svého pediatra, protože v tu dobu žádné příkrmy neexistovaly. Průkopnická a podnikavá žena z Fremontu v USA se skvělým nápadem zpřístupnila bezpečné a kvalitní příkrmy pro kojence… … a tím začal příběh dnešní světové jedničky značky Gerber, která po celých 95 let své existence je inovativní, přinášela a nadále přináší příkrmy pro děti odpovídající současným potřebám maminek i miminek v každém věku. Složení: pitná voda, mrkev* 27,3 %, bílá fazole * 14,5 %, batáty* 12,5 %, rajčatové pyré * 5,2 %, quinoa* 3 %, panenský olivový olej*, sušené oregáno*. *z ekologického zemědělství. Alergeny jsou zvýrazněny velkým písmem Bez přídavku soli. 100% ROSTLINNÉ ingredience. ROSTLINNÉ bílkoviny a vláknina. Plant-tastic 100% rostlinný příkrm jako součást pestrého jídelníčku malého gurmána. Země původu: Polsko Nutriční hodnoty: Energie / Energia 260 kJ / 62 kcal Tuky 1,8 g – z toho nasycené / nasýtené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 8,1 g – z toho cukry 3,3 g Vláknina 2,2 g Bílkoviny / Bielkoviny 2,3 g Sůl / Soľ 0,05 g. Neohřívejte ani nepoužívejte zbytky příkrmu. Příprava: Používejte pouze pokud se při otevírání otevře bezpečnostní pojistka a obal je nepoškozený. Před přípravou jídla pro vaše dítě si důkladně umyjte ruce. Nádobu ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce při 750 W po dobu 30 sekund. Po zahřátí dobře promíchejte a zkontrolujte teplotu. Nekrmte dítě přímo ze skleněného obalu. Plastovou lžičkou odeberte příkrm do vhodné nádoby ke krmení. Podávejte sedícímu dítěti pod vaším stálým dohledem. Neotevřené skladujte při pokojové teplotě. Otevřený a neohřívaný příkrm lze skladovat 1 den v chladničce. Adresa dodavatele: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4, www.nestle.cz

Produkt je výrobek značky Gerber ,distribuovaný s EAN kódem 7613287938893.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Gerber, Kojení a krmení Gerber, Dětská a kojenecká strava Gerber, Kojenecká výživa Gerber.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gerber bílé fazolky se sladkým bramborem a quinoou 190 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gerber a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gerber najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gerber bílé fazolky se sladkým bramborem a quinoou 190 g
Právě si prohlížíte...

59,- Kč