BEBA EXPERTpro HA 3 Mléko batolecí, 800 g

BEBA EXPERTpro HA 3 Mléko batolecí, 800 g
649 649 520
649,- Kč

Původní cena: 649,- Kč


Hodnocení:


BEBA EXPERTpro HA 3 Mléko batolecí, 800 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká mléka, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BEBA EXPERTpro HA 3 Mléko batolecí, 800 g .

Detailní informace

BEBA® EXPERTpro HA 3 je mléčná výživa určená pro malé děti od ukončeného 12. měsíce. Obsahuje unikátní kombinaci složek-částečně hydrolyzovanou bílkoviny získanou procesem OPTIPRO® HA, bakterie L. reuteri, vitamíny a minerální látky pro uspokojení potřeb vašeho děťátka. Jsme EXPERTI v oblasti kojenecké výživy, proto se snažíme naše receptury stále inovovat a poskytnout vašim nejmenším to nejlepší. Nově kojeneckou výživu s částečně hydrolyzovanou bílkovinou naleznete na regálech ve stříbrném designu s označením EXPERTpro HA. Klinicky ověřená rec...eptura s kombinací osvědčených látek obsahuje: Bakterie střevní mikroflóry L. reuteri – bakterie mléčného kvašení, které se nacházejí ve střevní mikroflóře kojených dětí Částečně hydrolyzovanou bílkovinu OPTIPRO® HA – speciální proces pro získání 100% syrovátkové částečně hydrolyzované bílkoviny Bez palmového oleje

Produkt je výrobek značky Beba ,distribuovaný s EAN kódem 7613287299277.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Beba, Kojení a krmení Beba, Dětská a kojenecká strava Beba, Kojenecká mléka Beba.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BEBA EXPERTpro HA 3 Mléko batolecí, 800 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká mléka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beba a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beba najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BEBA EXPERTpro HA 3 Mléko batolecí, 800 g
Právě si prohlížíte...

649,- Kč