Zrádné loviště - Dana Stabenow

Zrádné loviště - Dana Stabenow
312 312 937
312,- Kč

Původní cena: 312,- Kč


Hodnocení:


Zrádné loviště - Dana Stabenow z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zrádné loviště - Dana Stabenow .

Detailní informace

KATE SHUGAKOVOU ZASTIHNE NOVÝ PŘÍPAD PŘI LOVU LOSOSŮ NA VELMI ZRÁDNÉM LOVIŠTI...Cal Meany je podvodník, pytlák, násilnický otec a nevěrný manžel. Jeho vražda proto nepříliš překvapivě vyvolá takovou vlnu nadšení, až soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková, která Calovu mrtvolu vyloví ze zátoky Alaganik, uvažuje, zda má vraha zatknout, nebo ho pochválit. Překvapivé ovšem je, že tělo nese známky zmlácení, smrtelného pobodání, uškrcení a utopení.Hlavními podezřelými se stávají Meanyho nepříliš zarmoucená manželka a jeho děti. Motiv k vraždě by ovše...m měla i většina sousedů. Nicméně poté, co se okolnosti dramaticky vyhrotí, začne Kate uvažovat o tom, že tenhle neobvyklý případ možná nepůjde tak snadno vyřešit...Situaci navíc zkomplikují Kateiny tety, které se v rybářském táboře na Amartuq Creeku zapletou do vlastních pochybných obchodů, a Kate musí dokázat, že alespoň ony žádnou vraždu nespáchaly.

Produkt je výrobek značky Mystery Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788075884299.

Procházet zboží z kategorie Média Mystery Press, Knihy Mystery Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zrádné loviště - Dana Stabenow a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mystery Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mystery Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zrádné loviště - Dana Stabenow
Právě si prohlížíte...

312,- Kč