Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zlodejka z Korintu - Tessa Afsharová

Zlodejka z Korintu - Tessa Afsharová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zlodejka z Korintu - Tessa Afsharová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zlodejka z Korintu - Tessa Afsharová .

Detailní informace

Je prvé storočie, bohaté a úchvatne krásne mesto Korint prekypuje životom, je však plné nebezpečenstiev a skazenosti. Ariadne po rokoch prežitých u matky v Aténach ujde späť do korintského domu milovaného otca. Zakrátko však odhalí tajomstvo, ktoré zničilo manželstvo jej rodičov.V snahe ochrániť otca je otrasená Ariadne ochotná riskovať všetko – dobrú povesť, slobodu aj lásku milovaného muža – a dáva sa na riskantné chodníčky spolu s otcom. Dobrodružstvo ju vzrušuje, hoci vie, že sa zahráva s ohňom: všetko visí na vlásku, a ak sa tajomstvo dost...ane do nesprávnych rúk, ju i otca čaká skľučujúca budúcnosť. Keď im potom do života vstúpi židovský rabín Pavol, všetko, čomu Ariadne a jej otec verili, rozmetá svojím radikálnym učením na prach, no zároveň ponúkne niečo, v čo by sa nikdy neodvážili dúfať. „Brilantne napísaný príbeh, za ktorým sa skrýva dôkladný výskum, a do hĺbky vykreslené postavy nás prenesú do čias Biblie a odhalia naše vnútro viac, než sme si vedeli predstaviť.“– Cathy Gohlkeová, nositeľka ceny Christy Award a autorka románu Kým nájdeme domov (Until We Find Home)Pútavé rozprávanie o dobrodružstvách, odvahe a vykúpení vás prenesie do minulosti a pochopíte, prečo Debbie Macomberová o jeho autorke povedala: „Biblickým príbehom nik nevdýchne život tak ako Tessa Afsharová.“

Produkt je výrobek značky Kumran ,distribuovaný s EAN kódem 9788089993086.

Procházet zboží z kategorie Média Kumran, Knihy Kumran.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zlodejka z Korintu - Tessa Afsharová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kumran a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kumran najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zlodejka z Korintu - Tessa Afsharová
Právě si prohlížíte...

320,- Kč