Živote, nefackuj - Kosec Daniel

Živote, nefackuj - Kosec Daniel
402 402 1989
402,- Kč

Původní cena: 402,- Kč


Hodnocení:


Živote, nefackuj - Kosec Daniel z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Živote, nefackuj - Kosec Daniel .

Detailní informace

Jak dlouhou ji potřebujete?Život mnohých z nás vychází z očekávání kultury a hlasů většiny, z potřeb rodiny, přátel, učitelů a nebo náboženství.Na své cestě často obětujeme část nás samých, abychom zapadali do očekávání druhých,Pozapomeneme na svou jedinečnost a postavíme svůj dospělý život namísto vášní na motivací vycházející z bolestí, které si neseme.Ztotožňili jsme se s myšlenkami, emocemi i motivacemi, které nejsou naše a divíme se, proč naše cesta bolí a potřebujeme k růstu krize a utrpení.Je čas si vzít svou sílu zpět.V knihách Živote, ...nefackuj Daniel vytvořil mapu, která čtenáře vede cestou návratu do své síly, čímž obnovujeme sebeLÁSKU i sebeVĚDOMÍ.1.Kniha je postavena na 20letém výzkumu lidské psychiky, vývojové psychologie, práci s traumaty, motivacemi a neurovědami. Vychází z více než 100 studií a přístupů mnoha odborníků na to, jak hluboce porozumět sám sobě.Prakticky zde naleznete nástroje pro práci se strachy, tvoření kuráže, prodlužování koncentrace i pro snadnou změnu sebe samého bez ohledu na věk. Budeme se učit tvořit vědomou pauzu, abychom nejednali reaktivně a dělali výhodnější rozhodnutí, stejně jako se učit jak se sám na sebe dívat z metapohledu.

Produkt je výrobek značky Kosec Daniel ,distribuovaný s EAN kódem 9788090870499.

Procházet zboží z kategorie Média Kosec Daniel, Knihy Kosec Daniel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Živote, nefackuj - Kosec Daniel a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kosec Daniel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kosec Daniel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Živote, nefackuj - Kosec Daniel
Právě si prohlížíte...

402,- Kč