Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Život víry 2023/6 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha

Život víry 2023/6 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Život víry 2023/6 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Život víry 2023/6 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Život víry – rozmanité stránky církvemezidenominační měsíčník, který vydává Křesťanská misijní společnost V čevnovém čísle najdete: M. Tóth a zakládání sborů nejen v Budapešti; život G. Verwera; inspirace z australské církve; děti a sociální sítě; příběh „věřících hippies“ v amerických kinech * Miro Tóth: Každou neděli jsem na jiném místě Miru Tóthovi z Nitry leží na srdci především města a vždy hledá „klíč“ k tomu, co lidé v nich potřebují a jak je oslovit. V rozhovoru mluví nejen o zakládání sborů na Slovensku, ale i v Budapešti, a dáv...á nahlédnout i do rodinného života: Jak se za něj manželka modlila už od teenagerovského věku, jaká je rodinná skupinka se syny a jak se stalo, že se jeho kapacita vyčerpala a dostal se na psychické dno… + Radikální učedník – vzpomínka na George Verwera, horlivého evangelistu v bundě s mapou světa (J. Evanová)+ Vyber si své bitvy! – zamyšlení o rozhodování a zaoceánské perspektivě (T. Coufal)+ Otroctví z lásky – úvodník A. Zeliny o paradoxu našeho vztahu s Bohem + příběhy čtenářů (děsivá autonehoda a boj s anorexií)+ „Telefony večer odkládáme do trezoru“ – děti, média a sociální sítě (A. Parma)+ Duchovní hloubka a červené žáby – s M. Pencem o tom, čím ho inspirují Australané+ Ježíšova revoluce – příběh „věřících hippies“ v amerických kinech (R. D. Stenner)+ 20 českých let pro Židy a Izrael – reportáž z výročního setkání Kulturou proti antisemitismu (T. Dittrich)+ Kdo mě vysvobodí od mého zlého srdce? – virtuální rozhovor se zakladatelem metodismu Johnem Wesleym + Jídlo, vztahy, evangelium – 25 let Alfy v ČR: ohlédnutí a plány (V. Filipová)+ Apoštolský a prorocký základ církve – chápeme to správně? (T. Dittrich)+ zprávy o církvi u nás i v zahraničí + oznámení o chystaných křesťanských akcích Předplácejte zde: https://zivotviry.cz/predplatneSamostatně lze toto číslo zakoupit zde: https://kmspraha.cz/kniha/zivot-viry-2023-6Digitální verze v PDF: http://palmzv.jdem.cz Audioverze v MP3: https://audioteka.com/cz/audiobooks/zivot-viry Další informace včetně předplatného:web: http://www.zivotviry.cz(včetně objednávkového formuláře on-line)facebook: www.facebook.com/zivotviryinstagram: www.instagram.com/zivotvirytel. 284 841 922e-mail: predplatne@zivotviry.cz Život víry je nejrozšířenější protestantský křesťanský měsíčník v našich zemích. Mezi několik tisíc jeho čtenářů patří členové naprosté většiny českých a slovenských církví a společenství.Přináší informace o dění v křesťanských církvích i mimo ně, analýzy a komentáře k aktuálním tématům, rozhovory, recenze, čtenářské příběhy, fejetony, humor atd.Součástí každého vydání je i bohatý informační servis o chystaných akcích (Kalendář křesťanských akcí najdete i na našich webových stránkách – https://zivotviry.cz/kalendar).

Produkt je výrobek značky Kms – Křesťanská Misijní Společnost.

Procházet zboží z kategorie Média Kms – Křesťanská Misijní Společnost, Knihy Kms – Křesťanská Misijní Společnost.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Život víry 2023/6 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kms – Křesťanská Misijní Společnost a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kms – Křesťanská Misijní Společnost najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Život víry 2023/6 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha
Právě si prohlížíte...

49,- Kč