Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Život víry 2022/12 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha

Život víry 2022/12 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Život víry 2022/12 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Život víry 2022/12 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Život víry – rozmanité stránky církvemezidenominační měsíčník, který vydává Křesťanská misijní společnost V prosincovém čísle najdete: Daniela Nováková; Bůh je s námi – jsme my s ním?; hranice ve vztazích; křesťané a prezidentské volby; otrokář a autor písně Amazing Grace * Daniela Nováková: Nesplňovala jsem církevní standardyMaminka současného předsedy Rady CB vzpomíná na dětství v křesťanské rodině v době totality a sdílí zkušenosti ze své rodiny na pozadí významných událostí v dějinách Československa. Mluví také o práci v nadaci na po...dporu domova pro seniory a o jistotě spasení, kterou našla až po sedmdesátce. * téma: Bůh je s námi. Jsme my s ním?O Vánocích si připomínáme toho, který má jméno Immanuel (Bůh je s námi). Přesto někdy máme pocit, že jsme se od Boha vzdálili a potřebujeme se do jeho přítomnosti vrátit. Jak nastavit mozek na vnímání Boha? Jak se vypořádat se smogem v našem mozku a „zhasnout“ okolní rušivé vlivy? Je Bůh s námi stále, nebo musíme jeho přítomnost hledat? Jak můžeme „vidět, co činí Otec“?Inspirativní postřehy k tématu přinášejí Karolina Limrová, Marek Bužga a Jiří Unger.+ kreslený vtip Pavla Bosmana + Vánoce mě neděsí (úvodník Š. Krišicové) + Rozrušený stařík a mimino (vánoční úvaha T. Dittricha nad obrazem P. Brandla)+ Místo, kde se z feťáků stávají řemeslníci – reportáž M. Klesnila o komunitě Bétel+ osobní příběhy čtenářů (Rozchod jsem si neuměla představit; Z psychiatrie k novému životu)+ Otrokář, který našel milost – virtuální rozhovor s Johnem Newtonem, autorem písně Amazing Grace (J. Pleva)+ Prezidentské volby – co očekávat před nimi a po nich? (P. Kobylka)+ „Nešahej na mě, když se mnou nechodíš!“ – zdravé hranice ve vztazích (J. Ondráčková)+ Sherlock Holmes a záhada biblického jídelníčku (povídka M. Klesnila)+ soutěžní křížovka + zprávy o církvi u nás i v zahraničí+ oznámení o chystaných křesťanských akcích Předplácejte zde: https://zivotviry.cz/predplatneToto číslo lze samostatně zakoupit zde: https://kmspraha.cz/kniha/zivot-viry-2022-12Verze v PDF: http:/palmzv.jdem.cz Verze v MP3: https://www.audioteka.com/cz/audiobooks/zivot-viry Další informace včetně předplatného:web: http://www.zivotviry.cz(včetně objednávkového formuláře on-line)facebook: www.facebook.com/zivotviryinstagram: www.instagram.com/zivotvirytel. 284 841 922e-mail: predplatne@zivotviry.cz Život víry je nejrozšířenější protestantský křesťanský měsíčník v našich zemích. Mezi několik tisíc jeho čtenářů patří členové naprosté většiny českých a slovenských církví a společenství.Přináší informace o dění v křesťanských církvích i mimo ně, analýzy a komentáře k aktuálním tématům, rozhovory, recenze, čtenářské příběhy, fejetony, humor atd.Součástí každého vydání je i bohatý informační servis o chystaných akcích (Kalendář křesťanských akcí najdete i na našich webových stránkách – https://zivotviry.cz/kalendar).

Produkt je výrobek značky Kms – Křesťanská Misijní Společnost.

Procházet zboží z kategorie Média Kms – Křesťanská Misijní Společnost, Knihy Kms – Křesťanská Misijní Společnost.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Život víry 2022/12 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kms – Křesťanská Misijní Společnost a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kms – Křesťanská Misijní Společnost najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Život víry 2022/12 - KMS – Křesťanská misijní společnost - e-kniha
Právě si prohlížíte...

49,- Kč