Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Život na hraně a dál ... - František Fremuth

Život na hraně a dál ...  - František Fremuth

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Život na hraně a dál ... - František Fremuth z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Život na hraně a dál ... - František Fremuth .

Detailní informace

Přicházíme s druhým vydáním známé knihy Františka Fremutha. Je rozšířena o témata týkající se kondice a postavy, rekreačního sportování, spánku a odpočinku. Srozumitelnou a zábavnou formou jsou zde zpracovány kapitoly: Hry a sexu, V zajetí vlastních genů, Stres a euforie, Alkohol, Energie a výkon, Cesty života. V tomto vydání jsou navíc uvedeny návody, jak sami se sebou zacházet, např. dědičnost a rozvíjení talentu, udržení partnerství, popíjení alkoholu a závislost, zvládání stresových situací, prevence infarktu a mrtvice, kondiční a mozkový t...rénink… Zaujmou vás příběhy ze života, vtipné ilustrace Jiřího slívy a citáty slavných osobnosti. Způsob zpracování odpovídá charakteru autora, jehož kousavý humor s trochou nadsázky a sportovní duch se odráží v celé knize. Živě to můžete vidět na přiloženém DVD - Cvičení pro každého a běh na hlavě. Kniha představuje ucelený pohled na život a ukazuje cestu, jak se nedostat za hranu a žít naplno v každém věku. Autor je profesorem biofyziky Lékařské fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Působil v USA na Národním institutu zdraví Bethesda Maryland a na Salkově institutu biologických věd Kalifornské University San Diego. Pracoval jako vysokoškolský učitel na Lékařské a na Přírodovědecké fakultě Karlovy university v Praze. Obsah: Kapitola I.: V zajetí vlastních genů Kapitola II.: Hry sexu Kapitola III.: Stres a euforie Kapitola IV.: Alkohol blahodárný nebo závislost Kapitola V.: Pivo jako lék Kapitola VI: Pitný režim Kapitola VII.: Jídlo jako základ Kapitola VIII.: Doplňky stravy Kapitola IX.: Cévy a srdce - infarkt a mrtvice Kapitola X.: Prevence vzniku nádorů Kapitola XI.: Energie a výkon Kapitola XII.: Kondice a postava Kapitola XIII.: Cvičení pro každého a běh na hlavě + příloha DVD Kapitola XIV.: Cesty života

Produkt je výrobek značky Htf Praha ,distribuovaný s EAN kódem 9788026047599.

Procházet zboží z kategorie Média Htf Praha, Knihy Htf Praha.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Život na hraně a dál ... - František Fremuth a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Htf Praha a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Htf Praha najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Život na hraně a dál ... - František Fremuth
Právě si prohlížíte...

59,- Kč