Žila som s bláznom - Dana Hlavatá - 11% sleva

-11%
Žila som s bláznom - Dana Hlavatá
348 389 819
348,- Kč

Původní cena: 389,- Kč


Hodnocení:


Žila som s bláznom - Dana Hlavatá z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Žila som s bláznom - Dana Hlavatá .

Zlevněné zboží

Len ten, čo to zažil vie, že nie je jednoduché začínať nový život v štyridsiatke. V prípade rozvedenej ženy bez chlapa, so stratenými ilúziami o mužoch, bez svetielka na konci tunela. To isté si myslí aj hlavná hrdinka príbehu napísaného podľa skutočnosti netušiac, že osud jej pripraví množstvo milých, aj nepríjemných prekvapení. Aj keď sa domnieva, že jej milostný život sa skončil rozvodom, zaprisaháva sa, že už žiadnemu mužovi nenaletí, osud jej nalinajkuje niečo nečakané. Na zastávke autobusu jej muž s plešinou a pivným mozoľom namiesto bruc...ha prišliapne sukňu pri nastupovaní do MHD a doslova ju vyzlečie pred zrakmi ostatných cestujúcich. Trápna situácia sa zmení na zoznámenie dvoch osamelých bytostí a spojí ich. Na ako dlho, ťažko povedať, pretože z dvakrát rozvedeného seladóna sa nakoniec vykľuje ktosi úplne iný, ako si hlavná hrdinka predstavovala a za akého sa vydával. Či to tí dvaja ustoja, alebo zamieša karty niekto tretí, sa dozviete z humorne ladeného príbehu partnerov, ktorí zažijú toľko, čo iní za celý život nie. A že sa občas budú smiať aj cez slzy, to azda nikoho neprekvapí, poznajúc fejtónové pero autorky.

Produkt je výrobek značky Naše Vojsko ,distribuovaný s EAN kódem 9788020614032.

Procházet zboží z kategorie Média Naše Vojsko, Knihy Naše Vojsko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Žila som s bláznom - Dana Hlavatá a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Naše Vojsko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Naše Vojsko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Žila som s bláznom - Dana Hlavatá
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

348,- Kč