Ženy na lovu - May Cobbová - e-kniha - 9% sleva

-9%
Ženy na lovu - May Cobbová - e-kniha
235 258 1328
235,- Kč

Původní cena: 258,- Kč


Hodnocení:


Ženy na lovu - May Cobbová - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Ženy na lovu - May Cobbová - e-kniha .

Zlevněné zboží

eBook:,Sophie chce pro svou rodinu jen to nejlepší – proto se rozhodne opustit slibnou kariéru a z rušného Chicaga i života plného shonu přesídlit do poklidného prostředí městečka ve východním Texasu. Věří, že ji v novém prostředí čeká štěstí a nenáročné dny zalité sluncem. Brzy ale zjistí, že se v malém městě nudí a že poklidný život není pro ni. Chybí jí dobrodružství a vzrušení. Nudu rozčeří až přátelství s Margot, zajímavou, extravagantní a společensky velmi vyhledávanou členkou skupiny podobně smýšlejících žen, které se samy nazývají Ženy ...na lovu. Přátelství s nimi Sophii naprosto pohltí a samotná Margot se pro ni stane skoro posedlostí. Sophie se ponoří do světa nekonečných večírků a místy až nebezpečných zážitků. Stále hlouběji se propadá do osidel ženských intrik a ztrácí samu sebe. Všechno se navíc zkomplikuje ve chvíli, kdy se v lesích, v blízkosti místa tajných schůzek spolku, najde tělo zavražděné dívky. Život Sophiiny rodiny rozhodně není v takovém bezpečí, v jaké při stěhování doufala, a ona sama se ocitá uprostřed vyšetřování vraždy…Ženy na lovu jsou ideální čtení pro fanoušky seriálů Zoufalé manželky a Sedmilhářky.

Produkt je výrobek značky Jota.

Procházet zboží z kategorie Média Jota, Knihy Jota.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ženy na lovu - May Cobbová - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jota a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jota najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ženy na lovu - May Cobbová - e-kniha
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

235,- Kč