Zeleninová zahrádka - Roman Pavela - 18% sleva

-18%
Zeleninová zahrádka - Roman Pavela
329 399 1901
329,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Zeleninová zahrádka - Roman Pavela z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zeleninová zahrádka - Roman Pavela .

Zlevněné zboží

Napsal Roman Pavela s předmluvou Filipa Čapky Vždy jste chtěli svá vypěstovaná rajčata, ale nevíte, jak na to? Anebo nějaké záhonky máte, ale květák neroste, cukety od květu zahnívají a brambory jsou flekaté? A možná už pár let pěstujete i hrdě konzumujete vlastní zeleninu, ale stejně byste se chtěli leccos přiučit. Pro všechny zmíněné případy je tu kniha Zeleninová zahrádka polopatě, která vás od A do Z provede vším potřebným. Naučíte se zakládat záhony, sázet zeleninu, udržovat kompost, připravovat správná hnojiva i postřiky, a to hezky příro...dně a bez chemie. A ještě se dozvíte, které odrůdy jsou nejoblíbenější, odkud k nám která zelenina přišla a třeba jak moc jsme mrkvosoběstační. Jílovitá půda, dřepčíci, mšice ani nedostatek živin vám už úrodu nepokazí. Publikace vychází z oblíbeného pořadu Polopatě, autorem je Roman Pavela, známý český botanik a vědec z Výzkumného ústavu rostlinné výroby, spoluautorem herec a moderátor pořadu Filip Čapka.

Produkt je výrobek značky Edice české Televize ,distribuovaný s EAN kódem 9788074043505.

Procházet zboží z kategorie Média Edice české Televize, Knihy Edice české Televize.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zeleninová zahrádka - Roman Pavela a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Edice české Televize a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Edice české Televize najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zeleninová zahrádka - Roman Pavela
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

329,- Kč