Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zelené pokoje: Inspirace pro zdravou a zabydlenou zahradu

Zelené pokoje: Inspirace pro zdravou a zabydlenou zahradu

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zelené pokoje: Inspirace pro zdravou a zabydlenou zahradu z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Zelené pokoje: Inspirace pro zdravou a zabydlenou zahradu .

Detailní informace

Kniha Zelené pokoje: Inspirace pro zdravou a zabydlenou zahradu:Inspirace pro zdravou a zabydlenou zahradu od Ferdinanda LeffleraJak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat! Zahrada nám dokáže zprostředkovat jedinečný kontakt s přírodou, stínem nebo světlem — ale zejména je to bezpečné místo setkávání s našimi nejbližšími a také místo, kde můžeme být sami se sebou. Zodpovědně a vědomě naplánova...ná zahrada nám navíc umožní pozorovat postupnou proměnu místa a vtahuje nás do svého vlastního času.  Zakladatel ateliéru zahradní architektury Flera Ferdinand Leffler přirovnává jednotlivé části zahrady z hlediska funkce k místnostem v domě, vysvětluje nám podstatu těchto zelených pokojů a nabízí možnosti, jak je využít, aby naše prožitky strávené mezi stromy, květinovými záhony, vodní plochou a terasami byly co nejpříjemnější a nejintenzivnější.  Kniha nás seznámí mimo jiné s příběhy pěti vybraných zahrad, na jejichž proměně se Ferdinand Leffler spolu s jejich majiteli podílel. Nabízí také praktické tipy a osvědčené postupy, které může při kompozici a zakládání zahrady využít každý. Ferdinand Leffler(* 12. 12. 1978) vystudoval obor krajinné plánování v kombinaci se zahradním inženýrstvím na České zemědělské univerzitě. Je zakladatelem ateliéru zahradní architektury Flera, který patří k největším v Evropě. Věnuje se projektům soukromého i veřejného prostoru a několikrát se svým týmem získal titul Zahrada roku a další ocenění. Úspěšně realizuje projekty v Evropě i ve světě — v Kanadě, ve Střední Americe nebo na africkém Zanzibaru. Je spoluautorem a moderátorem oceňovaného televizního pořadu Ferdinandovy zahrady, jehož druhou sérii odvysílala Česká televize na jaře 2019. Vydal knihu Žijte ve své zahradě (2017; anglicky 2018) a knížku pro děti Kukadýlko (2016).  Již několik let organizuje pravidelnou výstavu ve veřejném prostoru Umění ve městě. Je spolumajitelem a jedním z kurátorů galerie exteriérového umění Flera Gallery. V rámci projektu Flera Academy pořádá přednášky a workshopy pro veřejnost. Svými vystoupeními a publikacemi usiluje o osvětu v oblasti zahradní architektury a o konstruktivní diskusi mezi odbornou a laickou veřejností. Je propagátorem zodpovědného životního stylu a ekologického přístupu k planetě Zemi. Je vášnivým ultramaratonským cyklistou, zpívá v rockové kapele Boys don’t cry, je ženatý, má čtyři děti a tři psy. 

Produkt je výrobek značky Host ,distribuovaný s EAN kódem 9788075779724.

Procházet zboží z kategorie Média Host, Knihy Host.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zelené pokoje: Inspirace pro zdravou a zabydlenou zahradu a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Host a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Host najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zelené pokoje: Inspirace pro zdravou a zabydlenou zahradu
Právě si prohlížíte...

632,- Kč